ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Ο κ. Γιώργος Τράγος με την ακόλουθη επιστολή του, ευχαριστεί τον Δήμαρχο Γλυφάδας για την λύση και απονομή δικαίου στο πρόβλημά του, το οποίο παρέμενε άλυτο επί πολλούς μήνες.

Υπόψη Δημάρχου κ. Γεωργίου Παπανικολάου

“Κύριε Δήμαρχε,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την λύση, απονομή δικαίου που αποδώσατε με την ανάληψη των καθηκόντων σας, στο πρόβλημά μου, που επί 15 μήνες παρέμενε άλυτο.

Αναφέρομαι, στις εκτεταμένες ζημιές που υπέστη το αυτοκίνητο μου από πτώση δέντρου, επί της οδού Κύπρου 50 το περασμένο Αύγουστο του έτους 2013, και που η προηγούμενη αρχή του κ. Κόκκορη και του συνυπογράφοντος την επιστολογραφία κ. Γεωργούλα Ε., αναίτια και άδικα με ταλαιπωρούσε, λαμβάνοντας άδικες αποφάσεις, παρακούοντας συστάσεις του Συνηγόρου του πολίτη, επιστολές του Υπουργού Δικαιοσύνης και του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, που μου έδιναν δίκαιο στην υπόθεσή μου και τους κατηγορούσαν αντίστοιχα για κακοδιαχείριση.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω, το Νομικό Τμήμα της υπηρεσίας σας και προσωπικά τον δικηγόρο κ. Γεωργούλα Απόστολο, για τις θετικές γνωματεύσεις του επί του θέματος.

Τέλος, δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη η στάση του πρώην Δημάρχου, στην Οικονομική Επιτροπή που ακόμη και ην υστάτη στιγμή, αδικαιολόγητα προσπαθούσε να ρίξει το θέμα. Ειδικότερα τα περί «σύστασης βιομηχανίας» αποζημιώσεων, αγνοώντας τις παραπάνω αποφάσεις των οργάνων που ανέφερα, ήταν τουλάχιστον αστείες και μη βάσιμες.

Δράττοντας της ευκαιρίας, σας εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και, κάθε προσωπική επιτυχία στο έργο που αναλάβατε.

Καλή χρονιά!”

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Φιλικά διατελώντας

Γιώργος Τράγος

Γλυφάδα