Εκδήλωση της ΚΝΕ για τις τοπικές εκλογές-Yποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας ο Αλέξης Στεφανίδης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΚΝΕ στην Γλυφάδα με σύνθημα: «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Η πρώτη σου ψήφος να είναι κόκκινη». Την εκδήλωση άνοιξε ο Άρης Πλωμαρίτης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αλέξης Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο Άρης Πλωμαρίτης τόνισε ότι η νεολαία είναι ανάγκη να στηρίξει τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» «γιατί θέλουμε η μόρφωση να είναι δωρεάν για όλους, ώστε να γίνουμε ολοκληρωμένοι άνθρωποι, γιατί θέλουμε να δουλεύουμε στο αντικείμενο μας με σύγχρονα εργασιακά δικαιώματα και όχι να ξεσαλώνει η εργοδοσία στις πλάτες μας με μισθούς πείνας, ανασφάλιστοι , χωρίς συλλογικές συμβάσεις». Τόνισε ότι η νεολαία θέλει να ζει ειρηνικά και ότι οι φίλοι και τα μέλη της ΚΝΕ παλεύουν ενάντια σε ΝΑΤΟ – ΗΠΑ – ΕΕ, που ανάβουν την φωτιά του πολέμου με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ. Το δίλημμα, όπως είπε, δεν είναι αν θα εκτελεί τα δικαιώματα μας ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης. Το δίλημμα είναι πως θα βάλουμε εμπόδια στην πολιτική που μας στερεί την ζωή που μας αξίζει.

Ο Αλέξης Στεφανίδης έκανε αναφορά στις σημερινές εξελίξεις και πως η τοπική διοίκηση εξαρτάται από την κεντρική πολιτική, που ασκείται και το πολιτικό προσωπικό που στελεχώνει τους δήμους υλοποιώντας όλα τα αντιλαϊκά μέτρα. Κάλεσε τη νεολαία να μην τσιμπήσει από τα ωραία χαμόγελα, καθώς πίσω από τα πρόσωπα βρίσκονται εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων που είναι υπόλογοι για την πολιτική που έχουν εφαρμόσει στο παρελθόν, αλλά και στο σήμερα. Έθεσε το ερώτημα αν η νεολαία θέλει δημάρχους υπηρέτες των μεγάλων επιχειρηματιών, της κυβέρνησης και της ΕΕ ή αν θέλουν δήμαρχο αγωνιστή που μαζί με τους εργαζόμενους και την νεολαία θα διεκδικεί λύσεις.

Τέλος, απευθύνθηκε στους 17άρηδες που που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά και τους είπε να πάρουν υπόψη τους όλους αυτούς που τους εγκαλούσαν και τους έτρεχαν στα μαθητοδικεία. Να σκεφτούν ποιους έβλεπαν κάθε πρωί έξω από τα σχολεία τους και τους έλεγε να μην σκύβουν το κεφάλι και να αγωνίζονται για την ζωή που τους αξίζει .«Ήταν τα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ», όπως είπε. Κάλεσε την νεολαία να μην ξελογιαστεί από τους εκπροσώπους των κομμάτων που με τις πολιτικές που υπηρετούν εξυπηρετούν την καπιταλιστική ανάπτυξη, που είναι υπεύθυνη για τους χιλιάδες ανέργους, για το ότι η νεολαία ξενιτεύεται για να βρει μια θέση στον ήλιο. Τόνισε ότι όλοι τους ευθύνονται για τα πετσοκομμένα μεροκάματα, για την μαύρη εργασία αφού και οι προηγούμενοι και οι σημερινοί τα ψήφισαν και το πολιτικό τους προσωπικό στους δήμους τα υλοποιεί.

Τέλος κάλεσε την νεολαία να γυρίσει την πλάτη στα τσιράκια των αφεντικών, τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, σε αυτούς που επιτέθηκαν δολοφονικά στους εργάτες του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, στους δολοφόνους του Παύλου, αφού είναι εχθροί της νεολαίας και των εργαζομένων και αναφέρθηκε στις ευθύνες της κυβέρνησης που με την αντιδραστική αναθεώρηση του συντάγματος ρίχνει στα μαλακά τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

source: 902.gr

 ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 

follow us on twitter