Έκλεβαν μηχανές και τις πωλούσαν για ανταλλακτικά

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής αστυνομίας, συνελήφθησαν δύο άτομα που διέπρατταν κλοπές μοτοσικλετών, τις οποίες στη συνέχεια πωλούσαν αποσυναρμολογημένες ως ανταλλακτικά

Εξιχνιάσθηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών.

Κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ανταλλακτικών!

Συνελήφθησαν με εντάλματα, μεσημβρινές ώρες της 16-2-2017, στο Νέο Κόσμο και στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ένας 44χρονος ημεδαπός και ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει από τριετίας εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές μοτοσυκλετών, τις οποίες στη συνέχεια μετέφεραν σε συνεργείο που διατηρούσαν στο Νέο Κόσμο, όπου τις αποσυναρμολογούσαν, με σκοπό την πώληση των εξαρτημάτων τους ως ανταλλακτικών. Επιπλέον και για να μην αποκαλυφθεί η δράση τους, φρόντιζαν προηγουμένως να παραποιούν τα στοιχεία αναγνώρισης των μοτοσυκλετών (αριθμό πλαισίου και αριθμό κινητήρα).

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί επτά (7) περιπτώσεις κλοπών από τις περιοχές του Ζωγράφου, της Καισαριανής του Παγκρατίου και του Νέου Κόσμου, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ανταλλακτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.