Έκπληξη! Ο «Μανωλάκης» από το «Καφέ της Χαράς» κάνει στριπτίζ

Tο «Καφέ της Χαράς» αποτέλεσε μία από τις σειρές του Χάρη Ρώμα που έκανε αίσθηση και γι’ αυτό το λόγο προβάλλεται ακόμα και σήμερα, σημειώνοντας υψηλά νούμερα στους πίνακες της Nielsen.

Έπειτα από πολλά χρόνια, κάποιοι από τους ηθοποιούς έχουν αλλάξει αρκετά. Ένας από αυτούς είναι και ο«Μανωλάκης Πώποτας», ή αλλιώς ο Πάρης Σκαρτσολιάς, ο οποίος φέτος έπαιζε στο «Ταμάμ».

Σε λίγο καιρό, ο 24χρονος ετοιμάζεται να τα… πετάξει όλα και να κάνει στριπτίζ για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Άνδρες έτοιμοι για όλα» στο θέατρο Λαμπέτη, αντικαθιστώντας τον Μάνο Ιωάννου στο θίασο.

skartsolias

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ηλία Μαραβέγια στην εφημερίδα Espresso, πήρε τον ρόλο με οντισιόν και ανυπομονεί για την πρεμιέρα του, καθώς πρόκειται για μια συμμετοχή που θα τον πάει ένα βήμα παραπέρα στη δουλειά του. Γενικότερα η παράσταση που διασκεύασαν και σκηνοθετούν οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου έχει ανανεωθεί φέτος ριζικά.

Μεταξύ των νέων πρωταγωνιστών του έργου συγκαταλέγονται η Μαρία Κορινθίου, η Νικολέττα Καρρά, ο Μανος Παπαγιάννης και ο Κώστας Αποστολάκης με τη σύντροφό του, Πηνελόπη Πλάκα.

andres-etoimoi-gia-ola

source