Έκτακτο: Άγνωστοι μαχαίρωσαν την δημοσιογράφο Θάλεια Χούντα

Με ελαφρύ τραύμα από μαχαίρι στον μηρό μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεννηματάς η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα και πρώην υποψήφια με το ΛΑΟΣ, η οποία κατήγγειλε πώς έπεσε θύμα επίθεσης αγνώστων στο Κολωνάκι, σχεδόν έξω από το σπίτι της επί της οδού Υψηλάντου.

Η Θάλεια Χούντα κατήγγειλε μάλιστα πως δέχτηκε και γροθιές στην πλάτη από τους άγνωστους δράστες που της επιτέθηκαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική της προτίμησή της.

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε καταγγείλει πως είχε δεχτεί πυροβολισμούς στο αυτοκίνητό της.

Υπενθυμίζεται πως η δημοσιογράφος και σύζυγος του ποινικολόγου Νίκου Μπούρα, είχε πέσει θύμα απαγωγής πέρυσι στα τέλη Μαρτίου επί 11 ημέρες, μέχρι που σύμφωνα με την κατάθεση που είχε δώσει στις Αρχές τότε, οι απαγωγείς της την άφησαν ελεύθερη στην Πανόρμου στις Αρχές Απριλίου, απ’ όπου πήρε ταξί και μετέβη στην ΓΑΔΑ.

Οι απαγωγείς της φαίνεται ότι τότε ικανοποιήθηκαν από αυτά που ζήτησαν από τον σύζυγο της και δικηγόρο, που δεν ήταν χρήματα αλλά να αποσυρθεί από μία υπόθεση. Την έρευνα και προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αθηνών.

source