Να σταματήσει ο κανιβαλισμός της τραγουδίστριας ζητά μέσα από ανάρτησή της στο διαδίκτυο

Από την ώρα που έγινε γνωστό πως η Κατερίνα Στανίση κατεβαίνει υποψήφια στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το κόμμα «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου πολλές ήταν οι αντιδράσεις και τα χιουμοριστικά μηνύματα στο διαδίκτυο, όπου οι χρήστες εξέφραζαν την δυσαρέσκειά τους για την υποψηφιότητα της λαϊκής τραγουδίστριας.

Ωστόσο η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο facebook ζητά να σταματήσει ο «κανιβαλισμός» της τραγουδίστριας,  παίρνει το μέρος της και υπερασπίζεται το δικαίωμά της να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του Ιανουαρίου.

«Για την Κατερίνα Στανίση: Γιατί αυτός ο κανιβαλισμός, ρε παιδιά; Δεν κρίνω το κόμμα που την στεγάζει – έτσι κι αλλιώς τυπικά θέτει υποψηφιότητα η γυναίκα. Απλά προσπαθώ να καταλάβω. Έχουμε τόση ανοχή σε ορισμένα σιχάματα – τα οποία θα ‘κοσμήσουν’ και το προσεχές κοινοβούλιο στανταράκι! – και ξεσκίζουμε ποια; Μια απλή γυναίκα που από μικρή έφαγε τη ζωή της στους ‘καπνούς και στα ξενύχτια’.

Δεν την γνωρίζω προσωπικά κι ούτε με λες φαν του ρεπερτορίου της. Είναι όμως μια χαμηλών τόνων σκληρά εργαζόμενη γυναίκα. Κι εγώ αυτό το σέβομαι.

Δεν θα βγει έτσι κι αλλιώς (κι ομολογώ δεν έχω πειστεί ότι θα μπορούσε να προσφέρει κάτι).
Αλλά ας μην την ξεσκίζουμε, ρε παιδιά τη γυναίκα. Η Κατερίνα Στανίση τίμια δούλεψε. Ούτε έκλεψε, ούτε σκότωσε. Και ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα με την προσωπική της ζωή.

Αν κάποιοι θεωρούν τους όρους ‘λαϊκή τραγουδίστρια’ και ‘κυρία’ ασύμβατους – να το κοιτάξουν γιατί αυτοί έχουν το πρόβλημα. Κι ας κοιτάξουν επίσης ποιους – και με ποιον γνώμονα – ψηφίζουν αυτοί. Αυτό».

source