Στις 14 Μαΐου ημέρα Σάββατο από τις 9.00π.μ έως τις 13.30μ.μ, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗ, πρόκειται να διαθέσει πλήθος μεταχειρισμένων ρούχων και άλλων ειδών που έχουν συγκεντρωθεί από δωρεές, σε όσους ενδιαφέρονται και τα έχουν ανάγκη.

Οι κάτοικοι του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, μπορούν ελεύθερα να επισκεφθούν τον χώρο της Ιματιοθήκης, επί της οδού Τριπόλεως 19 Αργυρούπολη (απέναντι από το Δημοτικό Κλειστό Στάδιο) και να αξιοποιήσουν αυτό το ελεύθερο παζάρι ειδών.

 

Από τον Μάιο 2022 η Δημοτική Ιματιοθήκη θα λειτουργεί παρέχοντας μεταχειρισμένα είδη ρουχισμού και άλλα είδη κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 8:30 – 12:00, με επίδειξη της κάρτας και κατόπιν ραντεβού.

Κάθε Δευτέρα – Πέμπτη & Παρασκευή 18:00 – 20:00 παραλαμβάνουμε τις προσφορές σας, σε νέα είδη ή μεταχειρισμένα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Για την εξυπηρέτησή σας είναι αναγκαία η επίδειξη της σχετικής ετήσιας κάρτας μέλους.

Πληροφορίες: 213 2026 090, κ. Κανελλάκη

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗ έχει συσταθεί, ως πρωτοβουλία του Δήμου σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντριών γυναικών των Κοινωνικών Δομών, οι οποίες συγκεντρώνουν, ταξινομούν και διαθέτουν καινούργια & μεταχειρισμένα είδη ένδυσης, υπόδησης, και άλλων χρηστικών αντικειμένων ή επίπλων σε καλή κατάσταση.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να εξυπηρετηθούν πρωτίστως κάτοικοι του Δήμου μας. Αξίζει να τονίσουμε ότι τα περισσότερα προς διάθεση αντικείμενα είναι μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση και συγκεντρώνονται κυρίως από ιδιώτες πολίτες ενώ αρκετά παραχωρούνται από καταστηματάρχες της πόλης μας.