Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των εργασιών στην παραλία του Αγίου Κοσμά, από κλιμάκιο του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, και από Δευτέρα θα περιμένει  τους δημότες (με τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας) να τους υποδεχτεί πανέτοιμη, με 60 ομπρέλες, 120 ξαπλώστρες, ναυαγοσώστη με πύργο παρακολούθησης και σκάφος άμεσης παρέμβασης, καθημερινή καθαριότητα και 24ωρη φύλαξη από security, όπως ενημερώνει ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης.

 

Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, δήλωσε:

“Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος μας στις εργασίες στην παραλία του Αγίου Κοσμά που από Δευτέρα με τα δρομολόγια της Δημοτικής μας Συγκοινωνίας περιμένει τους δημότες μας να τους υποδεχτεί με 60 ομπρέλες και 120 ξαπλώστρες, ναυαγοσώστη με πύργο παρακολούθησης και σκάφος άμεσης παρέμβασης, καθημερινή καθαριότητα και 24ωρη φύλαξη από security”, όπως ενημερώνει ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Όλα έγιναν μετά από αίτημα μας από την Lamda Development  η όποια ανταποκρίθηκε άμεσα και η οποία είναι πλέον ο ιδιοκτήτης του χώρου όπου σε αγαστή συνεργασία με την διοίκηση μας θα έχουμε τον χώρο ελεύθερο και δωρεάν για τους κατοίκους μας.

Μία διευκρίνηση μόνο για όσους διαδίδουν ψέματα ως συνήθως η κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

Το παραλιακό μέτωπο  μας που δυστυχώς ποτέ δεν είχαμε νόμιμη χρήση ή ιδιοκτησία ως δήμος παραχωρήθηκε από την Ελληνική Κυβέρνηση στον επενδυτή. Θα αναπλαστεί και είμαι βέβαιος θα γίνει σε δύο χρόνια σημείο αναφοράς για όλη την Αττική η δε παραλία μας από τις ωραιότερες.  Θα είναι πάντα ανοιχτή και δωρεάν για τους κατοίκους μας όπως είναι οι αντίστοιχες στους Δήμους Αλίμου,  Βούλας,  βουλιαγμένης κτλ για τους δικούς τους κατοίκους. Αυτή την υποχρέωση είχαμε ως Δημοτική Αρχή και αυτή εξασφαλίσαμε αφού ο Δήμος και ο Φορέας διαχείρισης θα έχουν τον πρώτο λόγο στο ελεύθερο κομμάτι της παραλίας και ότι άλλο ακουστεί είναι απλώς συκοφαντικό.

Μόλις ολοκληρωθεί η ανάπλαση της κάθε χρόνο οι κάτοικοι μας θα την απολαμβάνουν όπως θα γίνει Αρχή από αυτή την Δευτέρα.

Καλά μπάνια σε όλους.”

 

 

Ελληνικό-Αργυρούπολη: ΔΩΡΕΑΝ καλοκαιρινά θαλάσσια μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ – Ώρες Δρομολογίων