“Εμείς” υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι χορεύοντας!

ΜΕ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου 2016 η συνεστίαση του σωματείου της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας ‘’Εμείς’’ στο Ξενοδοχείο Όασις της Γλυφάδας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Πρόεδρος της Ένωσης  κ. Λένα Μαυρακάκη, η οποία με δικαιολογημένο ενθουσιασμό  ευχαρίστησε προσωπικά όλες και όλους τους παρευρισκόμενους που άμεσα ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα:

“Η συνεστίαση αυτή έχει καθιερωθεί από 2013 να γίνεται την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και σηματοδοτεί τη λήξη των δράσεων του σωματείου, των μαθημάτων χορών μας και το καλωσόρισμα του καλοκαιριού. Για τους νέους μας επισκέπτες,  πρέπει να τονιστεί ότι το σωματείο μας, η ένωσή μας, είναι σωματείο πολιτισμού αλλά κυρίως αλληλεγγύης και στήριξης των γυναικών, των οικογενειών γενικότερα, που βρίσκονται στην ανάγκη της επιβίωσης λόγω της μνημονιακής κρίσης. Δουλεύουμε αθόρυβα και αλληλέγγυα και η μία δίνει το χέρι στην άλλη, όσο μπορεί… μέχρι εκεί που φτάνει η δύναμή της, η αλήθεια των λόγων μας αποτυπώνεται στους οικονομικούς απολογισμούς που αναρτώνται στις Γεν. Συνελεύσεις μας”.

Ένωση Γυναικών Γλυφάδας “Εμείς”-Γλυφάδα metropolitans

Ένωση Γυναικών Γλυφάδας “Εμείς”-Γλυφάδα metropolitans

Ένωση Γυναικών Γλυφάδας “Εμείς”-Γλυφάδα metropolitans

Η ομιλία της έκλεισε λέγοντας “Εμείς έχουμε τη διάθεση να κοιτάζουμε τη ζωή με αισοδοξία και αγάπη για το μέλλον και δεν πρόκειται ποτέ να πτοηθούμε. Θέλουμε να είμαστε αληθινές και όχι σκιώδεις και αληθοφανείς. Θέλουμε ταπεινότητα και όχι αλαζονεία. Θέλουμε αγάπη και σεβασμό. Θέλουμε να κοιτάζουμε τα πράγματα και να βλέπουμε την ουσία και όχι την επιφάνεια. Εμείς όλες μαζί!!!”

Τέλος  η Πρόεδρος κ. Λένα  Μαυρακάκη ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη του ΔΣ για την προσφορά τους, τον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου, τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Αγγελόπουλο και την Αντιπρόεδρο του ΚΑΠΠΑ κα Μαίρη Παπάζογλου για την στέγαση του σωματείου αλλά και τον χώρο για τα μαθήματα των χορευτικών τμημάτων. Απένειμε ανθοδέσμες στην δασκάλα των Ευρωπαϊκών και Λάτιν χορών κ. Σούλα Γκόρου, στη δασκάλα των ελληνικών και παραδοσιακών χορών κα Στεύη Τσούτση και επεσήμανε ότι για το έτος 2016-2017 οι ελληνικοί χοροί θα είναι δωρεάν για όλους τους μαθητές,  στην κα Άντα Θωμά από το “Γλυφάδα Metropolitans” ως επίσημο χορηγό επικοινωνίας, ευχαρίστησε το ανθοπωλείο “Amarildo Flowers” για τις προσφορές του στις εκδηλώσεις, το Διαγνωστικό κέντρο της κας Δήμητρας Γιατράκου για τις προσφορές του στα μέλη του σωματείου.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η πολυπληθής παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων και ακολούθησε χορός από όλους τους παρευρισκόμενους.

 Ένωση Γυναικών Γλυφάδας “Εμείς”-Γλυφάδα metropolitans

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του γκολφ Γλυφάδας και Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κ. Νικος Λεβετσοβίτης, η Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ και Πρόεδρος των Μικρασιατών Γλυφάδας κ Μαίρη Παπάζογλου, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του συλλόγου “Μαζί για την ζωή” κ. Σάσα Πατεράκη μαζι με την αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Μαρία Κορονέλλου,  ο δημοτικός σύμβουλος κ Δημήτρης Βίγλας, ο διευθυντής του Δημ. Ωδείου Γλυφάδας κ. Δημήτρης Κεχρής και η υποδιευθύντρια κ Καλλίλα Βιργινία, από τον Σύλλογο Ποντίων Γλυφάδας η κ. Τζανετή, από το Καλλιτεχνόραμα Γλυφάδας η κ Σμαράγδα Κατσούλη, από τον εξωραιστικό σύλλογο “Νέα Ευρυάλη” η κ Ταξιαρχούλα Σακκά, από τον Λαογραφικό σύλλογο κ. Δάφνη Χαρίση-Μπίλια, από την όμάδα Αλληλεγγύης η κ. Γωγώ Αγγελοπούλου, από τον σύλλογο “Ο Προφήτης Ηλίας” η κ. Αγγελική Σταθοπούλου, από τους Αρκάδες Γλυφάδας και τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς ο κ. Νίκος Τσιντής και ο κ. Παρασκευουλάκος που συνέχεια παρέχει την βοήθειά του στο σωματείο των Γυναικών Γλυφάδας και από τον τοπικό τύπο ο φωτορεπόρτερ κ. Μάνος Πουλάκης.

Ένωση Γυναικών Γλυφάδας “Εμείς”-Γλυφάδα metropolitans

Από την εκδήλωση των “ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ”

 

Για το Γλυφάδα metropolitans

Eπιμέλεια: Άντα Θωμά, creative media

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Glyfada Metropolitans Logo