Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με μουσική και χορό

 Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Δημοτική Κοινότητα Αργυρούπολης

Ώρα 18:00   « ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ»

Στο Δημαρχείο Αργυρούπολης με τη συμμετοχή του Γιάννη Σαββιδάκη τραγουδάμε τα παιδικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το βιβλίο « ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ», τις επιτυχίες του καλλιτέχνη αλλά και τραγούδια από την ευρύτερη Ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή.

Ώρα 20:00 – 22:00 ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ!

Με μουσική συναυλία και χορό στην πλατεία Δημαρχείου. Το συγκρότημα Bronza Banda θα μας παρασύρει σε μια μουσική υπαίθρια γιορτή!

Οι Notioi σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης θα βρίσκονται την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου από νωρίς  στο Δημαρχείο Αργυρούπολης και θα εκπέμπουν ζωντανά στο επίσημο Διαδικτυακό τους κανάλι NOTIOI TV  την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων και το ανάμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου για όλους τους φίλους, που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν κοντά μας..

 

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Δημοτική Κοινότητα Ελληνικού

Ώρα 18:00 – 19:30

Το συγκρότημα BRONZA BANDA θα περιπλανηθεί στην Λ. Ιασωνίδου κάνοντας στάσεις σε διάφορα σημεία παρασέρνοντας τον κόσμο σε μια μουσική υπαίθρια γιορτή με κατάληξη την πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

 

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης

 

Ώρα 19:30 – 22:00 Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με μουσική συναυλία και χορό στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο Ελληνικό.

red-ball