Το Κοινωνικό Φροντιστήριο στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης ξεκίνησε το 2014 και συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία και την νέα σχολική χρονιά 2019-2020 στηρίζοντας τους μαθητές μας και τις οικογένειές τους  βοηθώντας τους να πετύχουν τους στόχους τους.

Απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου (εκτός της Γ΄Λυκείου) και τους βοηθά ώστε να κατανοήσουν την σχολική ύλη και να βελτιώσουν τις σχολικές τους επιδόσεις.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν, προσαρμοσμένα στο εκπαιδευτικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας και πραγματοποιούνται χάρη στην πολύτιμη βοήθεια εθελοντών καθηγητών πτυχιούχων των αντίστοιχων εκπαιδευτικών τμημάτων των Πανεπιστημίων.

Οι γονείς των  μαθητών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, πρέπει να συμπληρώσουν και να καταθέσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής- η οποία έχει ήδη διανεμηθεί στα σχολεία μας- μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οι αιτήσεις οι οποίες έχουν διανεμηθεί σε όλες τις σχολικές μονάδες μπορούν να κατατεθούν:

  • στα σχολεία των μαθητών
  • με φαξ στο 2132018796
  • ηλεκτρονικά στο email: tmimapaideias@elliniko-argyroupoli.gr
  • στο Τμήμα Παιδείας, Δημαρχείο-  Λ. Κύπρου 68

 

Υπεύθυνοι για το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι ο  Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ευάγγελος Νικοθόδης. Και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας κ. Θωμάς Κατσαγώνης. Υπεύθυνη για εκπαιδευτικά θέματα είναι η κα Μιμμίδου Ευαγγελία, Διδ, εκπαιδευτικός και η κα Σαουρίδη Ελίνα, τομεάρχης –καθηγήτρια της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και επαγγελμάτων.

Για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης  τηλ. 213 2018 781 – 2