Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα – Έκτακτα μέτρα στα λιμάνια

Έκτακτα μέτρα για τη διευκόλυνση της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα είναι σε ισχύ από το πρωί στα μεγάλα λιμάνια της χώρας.

Το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή βρίσκεται στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου και σε όλα τα σημεία κατάπλου των πλοίων υπάρχουν μέλη του λιμενικού, προκειμένου να διευκολύνουν τους ταξιδιώτες που επιστρέφουν στις πόλεις. Επίσης, συμβουλεύει εκείνους που πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, να φτάνουν μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου.

Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταφθάσουν σήμερα από νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και τις Κυκλάδες 13 πλοία, ενώ από νησιά του Αργοσαρωνικού θα υπάρξουν 13 κατάπλοι υδροπτερύγων και 15 Ferriboat.

Στη Ραφήνα θα έχει 7 κατάπλους πλοίων από τις Κυκλάδες και 6 από το Μαρμάρι. Έξι κατάπλοι πλοίων θα έχει επίσης το λιμάνι του Λαυρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στο 14541 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά Ραφήνας και Λαυρίου, υπάρχει όλο το 24ωρο προαναγγελία των αναχωρήσεων και των αφίξεων των πλοίων από τα λιμάνια.

source

GLYFADA METROPOLITANS