Η πρόταση του Εισαγγελέα θεωρείται κρίσιμη καθώς από αυτή θα καθοριστούν οι κινήσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης

Στο δικαστήριο για να ακούσουν την πρόταση του εισαγγελέα έφτασαν το πρωί της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι Ιωάννα Παλιοσπύρου και η καθ ομολογίαν δράστιδα Έφη Κακαραντζούλα. Η δίκη εισέρχεται στην τελική της ευθεία καθώς σήμερα θα πραγματοποιήσει αγόρευση ο εισαγγελέας έδρας και θα εισηγηθεί επί της ενοχής της 36χρονης κατηγορούμενης, αποτιμώντας όλα τα στοιχεία της υπόθεσης όπως προέκυψαν από την μέχρι τώρα  ακροαματική διαδικασία.

Η Κακαραντζούλα ομολόγησε την πράξη της κατά την απολογία της στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα, αν και όπως ισχυρίστηκε, δεν έχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η πρόταση του Εισαγγελέα θεωρείται κρίσιμη καθώς από αυτή θα καθοριστούν οι κινήσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης οι οποίοι θα ακολουθήσουν με τις αγορεύσεις τους.

Τον τελευταίο λόγο σε κάθε περίπτωση, τον έχουν δικαστές και ένορκοι που μετά την εισαγγελική πρόταση θα λάβουν και τις αποφάσεις τους.

 

see more: ethnos.gr