ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ-ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΚΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ;

Κάθε Δευτέρα στο Γλυφάδα metropolitans, μάς ενημερώνει η Χειρουργός – Οδοντίατρος ΓΕΩΡΓΙΑ Ι. ΚΟΚΚΟΡΗ (Γλυφάδα), σχετικά με τη στοματική φροντίδα.

 

 

ΕΡΩΤΗΣΗ:

«ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΚΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ;»

 

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Μια υγιής και λαμπερή οδοντοστοιχία, εκτός από καλό αισθητικό αποτέλεσμα και αυτοπεποίθηση, διασφαλίζει την καλή στοματική και γενική υγεία μας. Τα οδοντικά εμφυτεύματα τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει ουσιαστική λύση στις απώλειες δοντιών, πλεονεκτώντας σε σχέση με τις γέφυρες και τις ολικές – μερικές οδοντοστοιχίες.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα των οδοντικών εμφυτευμάτων είναι τα ακόλουθα:

Αισθητική. Τα οδοντικά εμφυτεύματα προσομοιάζουν, τόσο στην εμφάνιση όσο και στην αίσθηση, με τα φυσικά δόντια.

Διατήρηση δοντιών. Με τη χρήση του εμφυτεύματος δεν υπάρχει ανάγκη τροχισμού γειτονικών δοντιών. Τα δόντια, έτσι, διατηρούνται υγιή και ακέραια.

Μασητική ικανότητα. Δίνεται στον ασθενή η αίσθηση φυσικού δοντιού κατά τη μάσηση, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει με τις κινητές οδοντοστοιχίες (μασέλες).

Βελτιωμένη ομιλία. Οι ολικές οδοντοστοιχίες λόγω της κινητικότητας που παρουσιάζουν μπορεί να προκαλέσουν αλλοίωση της άρθρωσης και κατ΄επέκταση της ομιλίας. Η κινητικότητα αυτή μπορεί να οδηγήσει σε εκτροπή της ολικής οδοντοστοιχίας, κάτι που αποκλείεται να συμβεί με τα οδοντικά εμφυτεύματα.

Καλύτερη στοματική υγιεινή. Τα οδοντικά εμφυτεύματα δεν απαιτούν παρεμβάσεις σε γειτονικά δόντια. Τοποθετούνται χωρίς να τροχίζονται τα παρακείμενα και ταυτόχρονα επιτρέπουν ευκολότερη πρόσβαση ανάμεσα στα δόντια. Έτσι επιτυγχάνεται καλύτερη στοματική υγιεινή.

Ανθεκτικότητα. Τα εμφυτεύματα είναι πολύ ανθεκτικά και απόλυτα βιοσυμβατά. Με τη σωστή φροντίδα διατηρούνται για μια ζωή.

Άνεση. Οι κινητές οδοντοστοιχίες (μασέλες) είναι ακριβώς αυτό, κινητές. Τα οδοντικά εμφυτεύματα εξαλείφουν την ενοχλητική διαδικασία της αφαίρεσης της οδοντοστοιχίας, καθώς και της ανάγκης χρήσης συγκρατητικής κόλλας για να διατηρούνται στη θέση τους.

Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης. Τα οδοντικά εμφυτεύματα σας δίνουν πίσω το χαμόγελό σας και βελτιώνουν τη διάθεσή σας.

Οικονομικότερη λύση. Τα οδοντικά εμφυτεύματα αποτελούν σε βάθος χρόνου οικονομικότερη λύση σε σχέση με τις γέφυρες και τις ολικές ή μερικές οδοντοστοιχίες οι οποίες κάποια στιγμή θα χρειαστούν αντικατάσταση.

GLYFADA METROPOLITANSΕυχαριστούμε την κ. Κόκκορη για την ενημέρωση.


odontiatros-glyfada-kokkori.gr/|| Institute of Dental Care – Georgia I. Kokkori


ΟΣΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ. ΕΔΩ!

 

 

   • Optolife Σαπουνάκης
    Optolife Σαπουνάκης || 210 9601 066