Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης ανταποκρινόμενος πάντα στον κοινωνικό του ρόλο και στηρίζοντας εδώ και πολλά χρόνια τον θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας οργανώνει με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αιμοδοσίας την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΝΪΟΥ στο Β Κ.Α.Π.Η (Λ. Ιασωνίδου 35, Ελληνικό) σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, εθελοντική αιμοδοσία προς ενίσχυση της τράπεζας ελληνικού.

Η αιμοδοσία αποτελεί μια πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο,διαρκεί μόλις 10 λεπτά και προσφέρεται σε όλους χαρίζοντας ζωή. Προσκαλούμε όσους μπορούν να στηρίξουν την τράπεζα αίματος,λαμβάνοντας συμμετοχή και ενισχύοντας με τη παρουσία τους τη συνέχιση της λειτουργία της.

Για την αιμοδοσία του Ιουνίου το τμήμα Πρόληψης & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας θα συνεργαστεί με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης για την οργάνωση έκθεσης με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία.

Τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας στις 9 Ιουνίου στον χώρο του Β Κ.Α.Π.Η στο Ελληνικό καθώς και στην τιμητική εκδήλωση που θα ακολουθήσει στις 10 Ιουνίου 2019 στις 7:30μμ στον χώρο του Α Κ.Α.Π.Η Αλεξιουπόλεως 27,Αργυρούπολη για να τιμήσουμε όσους τόσα χρόνια έχουν στηρίξει τον θεσμό της αιμοδοσίας και βοηθήσει τον συνάνθρωπο στις δύσκολες για αυτούς στιγμές.

Η προγραμματισμένη Αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος Αργυρούπολης λόγω των εκλογών στις 2 Ιουνίου δυστυχώς ακυρώθηκε. Οι αιμοδότες παρακαλούνται όπως προσέλθουν στην αιμοδοσία της τράπεζας ελληνικού.

Παρακαλούνται όσοι αιμοδοτήσουν να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ τους.