ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ο Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης οργανώνει για 4η συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους δημότες- μαθητές των Σχολείων του Δήμου μας, που επιθυμούν την ενισχυτική ΔΩΡΕΑΝ διδασκαλία, για την πληρέστερη κατανόηση της σχολικής ύλης και την ανοδική πορεία στην επίδοσή τους.Το Κοινωνικό φροντιστήριο λειτουργεί δωρεάν και προσφέρει προγράμματα προσαρμοσμένα στο εκπαιδευτικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας, για τους μαθητές και μαθήτριες της Α, Β και Γ Γυμνασίου και Α και Β Λυκείου.Το διδακτικό έργο αναλαμβάνουν κατά ειδικότητα εθελοντές πτυχιούχοι και τελειόφοιτοι αντίστοιχων εκπαιδευτικών Τμημάτων Πανεπιστημίων.

Οι γονείς/κηδεμόνες του Δήμου μας, που επιθυμούν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την σχετική Αίτηση- Υπεύθυνη Δήλωση γονέα/κηδεμόνα. Η αίτηση μπορεί να διαβιβαστεί στο Τμήμα Παιδείας μέσω των σχολικών μονάδων, είτε ηλεκτρονικά ή μέσω φάξ με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Τέλος μπορείτε να την υποβάλετε αυτοπροσώπως στο τμήμα Παιδείας.

 Υπεύθυνοι για το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Θεοδώρου Κυριακή και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Βαγγέλης Νικοθόδης.

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, υγεία και καλή πρόοδο.

Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Τμήμα Παιδείας & δια βίου μάθησης

Πληροφορίες: Δ. Δεσύπρη  Email: tmimapaideias@elliniko-argyroupoli.gr

25η Οδός & Πλ. Αγ. Τριάδος  Ελληνικό- 16777

τηλ: 2132026042-043-044-021-046 Φαξ: 2132026047

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ