Έτρεξαν κάτω από την ανοιξιάτικη πανσέληνο

|| Νυχτερινός αγώνας δρόμου στη Γλυφάδα ||

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ το «Run me to the Moon» – ο πρώτος νυχτερινός αγώνας δρόμου, κάτω από το φως της ανοιξιάτικης πανσελήνου, μπροστά στην παραλία της Γλυφάδας.

Η εκκίνηση του αγώνα δρόμου πέντε χιλιομέτρων έγινε στις 9 το βράδυ, στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, με περισσότερους από χίλιους δρομείς, κάθε ηλικίας, να συμμετέχουν στην πρωτότυπη αυτή διοργάνωση. Μέρος των εσόδων του αγώνα θα ενισχύσει την Αμυμώνη, τον Πανελλήνιο σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας.

«Η δημοτική μας αρχή θα συνεχίσει να φιλοξενεί και να διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις και να στηρίζει τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, επαγγελματικό και ερασιτεχνικό», τόνισε ο κ. Παπανικολάου.

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

«Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, μας γεμίζει με μεγάλη χαρά, ιδίως δε όταν βλέπουμε όλες τις ηλικίες, ακόμα και γονείς με βρέφη στα καρότσια και μικρά παιδιά με πατίνια, να έρχονται και να τρέχουν στη Γλυφάδα μας»,

δήλωσε ο τομεάρχης αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης.

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

runtothemoon-dorkofikis-glyfada