Ρωτήσαμε την Χειρουργό – Οδοντίατρο ΓΕΩΡΓΙΑ Ι. ΚΟΚΚΟΡΗ, πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το χαμόγελό μας και μας ενημέρωσε με τα ακόλουθα:

Το Dental Bonding είναι η εφαρμογή, σ’ ένα ή και περισσότερα δόντια, σύνθετης ρητίνης χρώματος ανάλογου των δοντιών. Με την τεχνική αυτή επιτυγχάνουμε να διορθώσουμε ένα χαλασμένο, σπασμένο, ραγισμένο ή αποχρωματισμένο δόντι. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κλείσουμε κενά ανάμεσα στα δόντια, να αλλάξουμε το σχήμα ή το χρώμα των δοντιών. Αποτελεί μια οδοντιατρική θεραπεία που αποσκοπεί στη βελτίωση του χαμόγελού μας άμεσα και με σχετικά χαμηλό κόστος. Η διαδικασία συνήθως ολοκληρώνεται σε μία μόνο επίσκεψη στον οδοντίατρο. Περισσότερα ραντεβού μπορεί να χρειαστούν αν απαιτείται επέμβαση σε μεγάλο αριθμό δοντιών.

Το Dental Bonding είναι μεταξύ των πιο δημοφιλών τεχνικών της αισθητικής οδοντιατρικής και είναι εντελώς ανώδυνο, καθώς συνήθως δεν απαιτείται χρήση τοπικής αναισθησίας. Η ευρεία επιλογή χρωμάτων στην παλέτα των σύνθετων ρητινών εξασφαλίζει ένα αισθητικό αποτέλεσμα που εναρμονίζεται απόλυτα με τα γειτονικά μας δόντια, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να αναβαθμίσουμε το χαμόγελό μας. Η καθημερινή στοματική υγιεινή και η τακτική επίσκεψη στον οδοντίατρο για καθαρισμό κάθε 6 – 12 μήνες, είναι οι μόνες προϋποθέσεις για να χαρούμε το νέο μας χαμόγελο για πολλά χρόνια!

 

odontiatros-glyfada-kokkori.gr/  ||  Institute of Dental Care – Georgia I. Kokkori

Ευχαριστούμε την κ. Κόκκορη για τις πληροφορίες