Γιορτινές δράσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Γλυφάδας

 

Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου είναι εδώ και ο Δήμος Γλυφάδας θέλει να κάνει όμορφες τις γιορτές για όλους.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και συντονισμό της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένας Δεναξά, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας έχει ετοιμάσει σειρά δράσεων που υπογραμμίζουν το χαρακτήρα της αλληλεγγύης και της προσφοράς. “Στόχος μας να προσπαθήσουμε, με τη βοήθεια όλων σας, να είμαστε δίπλα σε όποιον το έχει ανάγκη, έτσι ώστε κανείς να μη νιώθει μόνος.”

– Σάββατο 10.12: Συγκέντρωση παιχνιδιών για τους μικρούς μας φίλους, στο Εμπορικό Κέντρο “Galleria” (Αγγ.Μεταξά 21) κατά τις ώρες 10:00 – 14:00 σε συνεργασία με το “Όλοι Μαζί Μπορούμε”.
– Τετάρτη 14.12-22.12: Διανομή Τροφίμων για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου.
– Σάββατο 17.12: Αιμοδοσία “Γιορτή Ζωής”.
– Σάββατο 17.12: Το “Κάνε μια Ευχή” κατά τη διάρκεια της “Κόκκινης Νύχτας” θα βρίσκεται στη Γλυφάδα μας για να στολίσει με τη συμβολή όλων μας ένα χριστουγεννιατικο δέντρο. Τα έσοδα από τα “Αστέρια” που θα μαζευτούν θα κάνουν την ευχή ενός μικρού Ήρωα πραγματικότητα!!!!
– Τετάρτη 21.12: Το “Magic Bus” θα σταθμεύσει στη Γλυφάδα μας, για να ενημερώσει μέσα σε γιορτινό κλίμα τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους για τον παιδικό διαβήτη.
– Τετάρτη 28.12: Διανομή παιχνιδιών από τον Αη Βασίλη στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Θα ακολουθήσουν αναλυτικές ανακοινώσεις για κάθε μία από τις δράσεις, τις προσεχείς ημέρες.

Καλό γιορτινό μήνα για όλους!