23χρονος γιος γνωστού επιχειρηματία παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο στο Π. Φάληρο

Ο 23χρονος φέρεται να προσπέρασε προπορευόμενο αυτοκίνητο από δεξιά που είχε σταματήσει λόγω πορτοκαλί σηματοδότη και να παρέσυρε πεζό που πήγε να περάσει την διάβαση στην παραλιακή

Σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο 23χρονος γιος γνωστού επιχειρηματία υγρών καυσίμων που είχε εμπλακεί στο παρελθόν στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος και έχει κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή και λαθρεμπόριο, ενώ έχει υπάρξει και πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο νεαρός με το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο του την στιγμή που κινείτο χθες στις 8 το απόγευμα, στην παραλιακή λεωφόρο και στο ρεύμα με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Πειραιά, φέρεται να προσπέρασε από δεξιά προπορευόμενο όχημα που σταματούσε εξαιτίας πορτοκαλί σηματοδότη και να παρέσυρε με ταχύτητα 67χρονο πεζό που επιχείρησε να περάσει την διάβαση, στην συμβολή με την οδό Αιόλου στο  Π. Φάληρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το θύμα διεκομίσθη στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου λίγο μετά υπέκυψε των βαρύτατων τραυματισμών του, ενώ και ο 23χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Την έρευνα και προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Καλλιθέας.