ΓΛΥΦΑΔΑ STREET RELAYS 2017: Όλη η πόλη μια αθλητική μεγάλη αγκαλιά [photos]

Χιλιάδες δρομείς, όλων των ηλικιών, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συμμετείχαν στις σκυταλοδρομίες του πρώτου Βίκος Street Relays 2017, που διοργανώθηκε με τεράστια επιτυχία στη Γλυφάδα. Απλός κόσμος, δρομείς, επώνυμοι και ανώνυμοι, παράγοντες της τοπικής κοινωνίας, ενώθηκαν κι όλοι μαζί πρόσφεραν μοναδικές εικόνες ανθρωπιάς και αθλητισμού.

Ζωντάνια και πολλά μα πάρα πολλά χαμόγελα, πρόσφεραν με το δικό τους τρόπο και οι τοπικοί υποστηρικτές του αγώνα της Γλυφάδας.

Όπως και ένα χρόνο πριν, έτσι και φέτος, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό βοηθώντας στην υλοποίηση του στόχου, που δεν ήταν άλλος από την ενίσχυση του ιδρύματος Make-A-Wish.

Σημαντική υπήρξε η παρουσία του συλλόγου για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας «ΑΡΧΕΛΩΝ». Τα μέλη του συλλόγου βρέθηκαν στη fan zone του αγώνα και δεν έπαψαν στιγμή να ενημερώνουν τον κόσμο σχετικά με τη δράση τους. Ο «ΑΡΧΕΛΩΝ» ιδρύθηκε το 1983 και αποτελεί μη-κερδοσκοπικό σωματείο με αντικείμενο τη μελέτη και προστασία των θαλάσσιων χελωνών και των βιοτόπων τους και τη διαχείριση των παράκτιων οικοσυστημάτων στις σημαντικότερες παραλίες ωοτοκίας της Καρέττα στη χώρα μας.

see more: https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece

 

«Με τη συνεργασία και την αλληλεγγύη ακόμα και οι πιο δύσκολες ευχές μπορούν να πραγματοποιηθούν, άλλωστε, όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε πιο μακριά!».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ:

Χαμόγελα, ζωντάνια, μουσική, φοβερό κέφι και πολλή δράση σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα, όπου πάνω από 1000 άτομα έτρεξαν στα Βίκος Street Relays Γλυφάδα 2017. Συγχαρητήρια σε μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν σε αυτή την πολύ όμορφη αθλητική διοργάνωση και όλοι μαζί ενισχύσαμε το Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Συνεχίζουμε όλη την άνοιξη στη Γλυφάδα με σπουδαίες αθλητικές εκδηλώσεις. Μείνετε συντονισμένοι!

 

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ:

Τα Street Relays Γλυφάδας 2017 ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Χιλιάδες δρομείς έτρεξαν στην πανέμορφη παραλία της πόλης μας με σκοπό να αθληθούν, να συμμετέχουν και το κυριότερο να εκφράσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο την υποστήριξή τους στο Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Προσωπικά σας ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν και αυτή την προσπάθεια.
Συνεχίζουμε με περισσότερες αθλητικές δράσεις αλλά και παρεμβάσεις.

 

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΣΤΙΒΟΣ

Εντυπωσιακή επίσης και η συμμετοχή του Γ.Σ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΣΤΙΒΟΣ, στις σκυταλοδρομίες Street Relays στην παραλία της Γλυφάδας, την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, με αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας, γονείς και τμήμα ΑμεΑ.

 

Τα συγχαρητήρια όλων μας και πάλι, στον Τομεάρχη Αθλητισμού Περικλή Δορκοφίκη, για τη διοργάνωση και την πρωτοβουλία και στον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος προωθεί τόσο πολύ τον αθλητισμό στην πόλη μας.