Μόνο 15-16 Αυγούστου δεν θα γίνουν rapid test στη Γλυφάδα

Η διενέργεια δωρεάν rapid test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου Γλυφάδας συνεχίζεται κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, με εξαίρεση το διήμερο 15-16 Αυγούστου (Δευτέρα και Τρίτη).

Είναι μία πολύτιμη διευκόλυνση, μία παροχή προς όλους, που κατακτήθηκε ύστερα από επίμονη προσπάθεια του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, ο οποίος σε συνεργασία με τον τ. Αντιδήμαρχο Υγείας, ιατρό παθολόγο Νίκο Βρυζίδη, κατόρθωσαν να υπάρχει επί καθημερινής βάσεως αυτή η δυνατότητα στην πόλη μας.

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ τον ΕΟΔΥ και το ευγενέστατο προσωπικό του που μας δίνουν τη δυνατότητα να προστατεύσουμε την πόλη μας με αυτόν τον τρόπο. Η καθημερινή προσέλευση κόσμου και η χρήση αυτής της μεθόδου από πολλούς συμπολίτες μας, μας κάνουν να νιώθουμε πιο ασφαλείς και αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά», τονίζει ο κ. Παπανικολάου.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι ενημερωνόμαστε καθημερινά για το ιικό φορτίο στη Γλυφάδα μας και ευχαριστούμε τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας που προσφέρει εδώ αυτή την πολύτιμή υπηρεσία», υπογραμμίζει ο κ. Βρυζίδης. Τα rapid test διενεργούνται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) στο Παλαιό Δημαρχείο από τις 9:30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.