ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΠΤΗΣ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΑΣΟΥ ΤΑΣΤΑΝΗ

 

Η Δημοτική Κίνηση «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» καταγγέλλει στους πολίτες της πόλης μας την περίεργη και ύποπτη διάρρηξη στο σπίτι του επικεφαλής του συνδυασμού μας και υποψήφιου Δημάρχου Γλυφάδας Τάσου Ταστάνη.

 

Οι θρασύδειλοι «διαρρήκτες» εκμεταλλευόμενοι την απουσία του ίδιου και της οικογένειάς του λόγω των προεκλογικών υποχρεώσεών του στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού μας, έκαναν άνω κάτω το σπίτι και απεχώρησαν ανενόχλητοι.

 

Η «Ανατροπή στη Γλυφάδα» καταδικάζει απερίφραστα και καταγγέλλει την κατάπτυστη και ύποπτη ενέργεια των δραστών, διατρανώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι τέτοιες ενέργειες δεν μας πτοούν ούτε μας τρομάζουν.

 

Με συλλογική προσπάθεια και δράση, θα διασφαλίσουμε τη διαφανή και δημοκρατική λειτουργία στο δήμο αντιπαρατιθέμενοι στους σκοτεινούς κύκλους που θέλουν να διασφαλίσουν ίδια συμφέροντα.

 

Στεκόμαστε σαν μια γροθιά δίπλα στον επικεφαλής της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Ταστάνη που συνεχίζει απτόητος τον αγώνα του στο δήμο

 

Ο Τάσος Ταστάνης μετά το συμβάν δήλωσε:

 

«Περίεργη και ύποπτη διάρρηξη έγινε πριν από λίγες ώρες στις 9 το βράδυ στο σπίτι μου. Ήμασταν όλοι στο εκλογικό κέντρο της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ. Έκαναν ένα σπίτι άνω κάτω, τα ρήμαξαν όλα. Δεν ξέρω τι έψαχναν να βρουν. Ένα μήνυμα μόνο προς τους απροσκάλεστους επισκέπτες, δεν φοβάμαι, δεν τρομοκρατούμαι και θα τον αλλάξουμε αυτό τον τόπο γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας». 

 

 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη ΓΛΥΦΑΔΑ

 

ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 

follow us on twitter