Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού από την 1η έως τις 7 Νοεμβρίου και ο Δήμος Γλυφάδας (Κοινωνική Υπηρεσία και Κέντρο Κοινότητας) με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου διοργανώνει μια “στάση Αγάπης” στο Δρόμο των Ποιητών.

Από αύριο στις 10 το πρωί έως και την ερχόμενη Δευτέρα, ειδικά διαμορφωμένο  παγκάκι θα είναι τοποθετημένο στη Γρηγορίου Λαμπράκη στο ύψος της Μεταξά (από την πάνω πλευρά) για μια “στάση Αγάπης”. Κοινωνικός λειτουργός και ψυχολόγος από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γλυφάδας θα βρίσκονται στο σημείο από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, για την υποδοχή και την ενημέρωση των πολιτών.

“Με πολλή αγάπη και σεβασμό απέναντι στις μανούλες και στα μωρά τους ο Δήμος Γλυφάδας με πρωτοβουλία του Δημάρχου μας Γιώργου Παπανικολάου διοργανώνει την καμπάνια “στάση Αγάπης” με στόχο να ενημερώσει τους πολίτες για τη σπουδαιότητα του μητρικού θηλασμού και να επικοινωνήσει το μήνυμα ότι μια τόσο όμορφη στιγμή δεν είναι ντροπή,  ενθαρρύνοντας με τον τρόπο αυτό τις νέες μητέρες. Ο μητρικός θηλασμός είναι ένα όμορφο ταξιδι της μητέρας και του μωρού της, που αρκετές φορές δεν είναι εύκολο”, τονίζει η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, ψυχολόγος Λένα Δεναξά, που συντονίζει τη δράση.