Αν και κυκλοφόρησε το 1986, σήμερα, πιο επίκαιρος από ποτέ, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και το “Θα Κάτσω Σπίτι”, αποτέλεσαν έμπνευση για πολλούς που εκφράζονται μέσα από τη μουσική.

Κατ’ ανάγκη λόγω κορονοϊού, προέκυψε κοινωνική απομόνωση, και έτσι το “Θα Κάτσω Σπίτι” του Λουκιανού Κηλαηδόνη, ηχεί στα αυτιά μας, πιο μελωδικά από ποτέ. Έλληνες καλλιτέχνες τραγουδούν από το σπίτι, όλοι μαζί σαν σε τηλεδιάσκεψη!

Οι φωνές τους ενώθηκαν, τραβήχτηκαν #menoumespiti videos και όλα μαζί, δημιούργησαν το single «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020», που κυκλοφορεί, μετά από πρωτοβουλία της Walnut Entertainment Greece και την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαηδόνη.

Το single “Θα Κάτσω Σπίτι 2020” δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Θα κάτσω σπίτι 2020 – Official Music Video

Μουσική/στίχοι: Λουκιανός Κηλαηδόνης

Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά):

  1. Βιολέτα Ίκαρη
  2. Τζώρτζια Κεφαλά
  3. Μαρία Κηλαηδόνη
  4. Χρήστος Μάστορας
  5. Πάνος Μουζουράκης
  6. Δημήτρης Μπάσης
  7. Μίλτος Πασχαλίδης
  8. Νίκος Πορτοκάλογλου
  9. Μαρίζα Ρίζου