Τις οικονομίες της έχει χάσει η Κατερίνα Στανίση. Η δημοφιλής τραγουδίστρια με αγωγή διεκδικεί το ποσό των 71.000 ευρώ από τραπεζικό ίδρυμα το οποίο όπως υποστηρίζει την παραπλάνησε, όπως δημοσίευσε το protothema.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso η κυρία Στανίση, όπως υποστηρίζει, παραπλανήθηκε να κάνει επενδύσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τις οικονομίες της.

Πιο συγκεκριμένα πριν από περίπου δέκα χρόνια αποφάσισε να αξιοποιήσει τα χρήματα που είχε φυλάξει από την πορεία της στο τραγούδι και πείστηκε από τους υπεύθυνους της τράπεζας να τα επενδύσει σε αμοιβαία ομόλογα.

Βάσει του ίδιου ρεπορτάζ, η Κατερίνα Στανίση υποστήριξε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας: «Δεν κάνω την αθώα, είχα αντίληψη ότι υπέγραφα, αλλά δεν ξέρω από αμοιβαία ομόλογα»

Ενώ παράλληλα εξήγησε πως τα χρήματα που επένδυσε αποκτήθηκαν με κόπο και σκληρή δουλειά: «Τα δούλεψα αυτά τα λεφτά. Μάζεψα ένα ποσό και μου είπε το παιδί να κλείσουμε για πέντε χρόνια. Το 2011 με πήραν τηλέφωνο και θορυβήθηκα. Μου είπαν ότι έχασα. Πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Μου έστελναν χαρτιά είπαν. Τι να καταλάβω εγώ;»

Στην αγωγή της η Κατερίνα Σανίση υποστηρίζει ότι η τράπεζα δεν την προστάτευσε, καθώς δεν την ενημέρωσε για τους ενδεχόμενους κινδύνους της συγκεκριμένης επένδυσης, και ζητά χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη.

source