ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

dimos-GlyfadasΤο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Γλυφάδας παρέχει δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη καθώς και υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής  σε ανασφάλιστους συμπολίτες μας και στους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών. Η λειτουργία του Κοινωνικού ιατρείου βασίζεται στην εθελοντική προσφορά ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και έχει ως γνώμονα την ευαισθητοποίηση και την εθελοντική προσφορά των εμπλεκόμενων με την υγεία φορέων, ιδιωτών ιατρών και λοιπών ειδικοτήτων.

 “Στα πλαίσια της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας προσπαθήσαμε  να αναβαθμίσουμε το ρόλο του κοινωνικού ιατρείου με σκοπό να καλύψει την αυξημένες ανάγκες του πληθυσμού.

Για αυτό το λόγο προσκαλέσαμε γιατρούς συνδημότες μας διαφόρων ειδικοτήτων με σκοπό να μας βοηθήσουν είτε με την καθημερινή τους παρουσία τους είτε δεχόμενοι στο ιατρείο τους δωρεάν, με σχετικό παραπεμπτικό που παίρνουν οι συμπολίτες από το κοινωνικό ιατρείο.

Το Κοινωνικό Ιατρείο στελεχώνεται πλέον από 30 γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (Παθολόγοι, Γεν Χειρουργοί, Παιδίατροι, ΩΡΛ, Καρδιολόγοι, Δερματολόγοι, Οφθαλμίατροι, Γυναικολόγοι, Γαστρεντερολόγοι, Νευρολόγοι, Ψυχίατροι, Ρευματολόγοι, Ορθοπεδικοί, μικροβιολόγοι ) και αναμένει την εθελοντική προσφορά ακόμα περισσότερων εμπλεκόμενων με την Υγεία φορέων, ιδιωτών ιατρών και λοιπών ειδικοτήτων που μπορούν να συμβάλουν στην στήριξη του έργου μας και κυρίως στην στήριξη των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.”

Το κοινωνικό ιατρείο λειτουργεί καθημερινά Μυστρά 1  στην Άνω Γλυφάδα και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210 9602054. Υπεύθυνος για την λειτουργία και την οργάνωση είναι ο  Κος Πέτρος Δουδέσης.

Μυστρά 1

Τηλ. 210 9602 054

GLYFADA METROPOLITANS