Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Γλυφάδας, σάς προσκαλεί στη Διαδικτυακή Ομιλία με θέμα ”1821: ΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ”, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω του καναλιού της Ένωσης στο youtube.

Ομιλήτρια: ΜΑΡΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ.

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώνει διαδικτυακά η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Γλυφάδας, την προσεχή Παρασκευή 14 Μαϊου, ανοιχτή σε όλους όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.
Η Καθηγήτρια Ιστορίας του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μαρία Ευθυμίου, θα αναπτύξει το θέμα: «1821: Τομές και Συνέχειες» και στη συνέχεια θα απαντήσει σε ερωτήσεις τις οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν γραπτώς οι συμμετέχοντες.

Η ομιλία της θα γίνει από τις 7 έως τις 8 μ.μ. και από τις 8 έως τις 9 μ.μ. θα απαντηθούν οι ερωτήσεις του κοινού.

 

Η κ. Μαρία Ευθυμίου είναι ιστορικός και καθηγήτρια του Καποδιστριακού, ερευνήτρια Ιστορίας και Αρχαιολογίας, συγγραφέας ιστορικών βιβλίων, επιμελήτρια και συνεργάτης συλλογικών έργων και αρθρογράφος στην Ελληνική, Γαλλική και Αγγλική γλώσσα. Έχει βραβευθεί με το βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας.
Η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά (live streaming) μέσα από την επίσημη σελίδα της Ένωσης Γονέων Γλυφάδας στο youtube (https://youtu.be/QQCh1hGbxuw)