Ποια είναι (ή ήταν) η ιδανική μέρα για το ζώδιό σας μέσα στον Νοέμβριο;

 

Κριός

Η μέρα που βρείτε τη φωνή σας και θα πείτε όλα όσα σκέφτεστε είναι η 10η Νοεμβρίου. Θα γίνετε πιο ευάλωτοι και θα διεκδικήσετε τα θέλω σας από μία σχέση. Χρειάζεται όμως να το κάνετε αργά και μεθοδικά.

Ταύρος

Η μεγάλη σας μέρα είναι αυτή της έκλειψης στο ζώδιό σας. Θα πάρετε το boost που χρειάζεστε για να αλλάξετε τα πράγμα, είτε σε μία προσωπική είτε σε μία επαγγελματική σχέση. Περνάτε στην επόμενη φάση.

Δίδυμοι

Σημείωσε την 28η Νοεμβρίου, γιατί είναι η μέρα που η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και θα φτιάξεις και τη διάθεση των άλλων.

Καρκίνος

Αν στις 4 Νοεμβρίου είχατε μία πολύ ερωτική και δημιουργική ημέρα, είναι επειδή είχαμε νέα Σελήνη και επηρεάστηκε ο 5ος οίκος σας.

Λέων

Αν αναζητούσατε έμπνευση και ενέργεια για ένα μεγαλόπνοο project, θα σας έρθει στις 16 Νοεμβρίου. Καλή μέρα για αλλαγές στο σπίτι.

Παρθένος

Στις 18 Νοεμβρίου, θα νιώσετε μία ηρεμία και γαλήνη και η μέρα θα γίνει υπέροχη, είτε την περάσετε με παρέα είτε solo.

Ζυγός

6 Νοεμβρίου και υπέροχη ευκαιρία για cocooning στο σπίτι. Ακόμα κι αν μείνετε μέσα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνετε δημιουργικοί και δεν θα κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Ένα dinner party ας πούμε.

Σκορπιός

Αν ξοδέψατε πολλά λεφτά ή κάνατε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση στις 4 Νοεμβρίου, είναι επειδή ήταν η σωστή μέρα για ανανέωση.

Τοξότης

Ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σας στις 21 Νοεμβρίου και θα μπείτε σε αυτό το mood. Ώρα για ένα ταξίδι (ή την οργάνωσή του).

 

see more: jenny.gr