Οι σοκαριστικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το 2016 (video)

Ο συμπαθής αστρολόγος ήταν καλεσμένος την Τετάρτη το βράδυ στο «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου ακούσαμε τις προβλέψεις του για το  το 2016, το οποίο μόλις υποδεχθήκαμε. Μεταξύ άλλων τόνισε, ότι θα είναι πιθανόν η αρχή του Αρμαγεδώνα και ότι το 2018… θα έρθει η ανάκαμψη.

«Είναι δύσκολη χρονιά. Τα πρόσωπα και τα όντα που μπόρεσαν να προσαρμοστούν στις αλλαγές και στις μεγάλες δυσκολίες προχώρησαν. Αυτοί που δεν προσαρμόστηκαν, έμειναν πίσω, έφυγαν…
Είναι μια χρονιά που θα έλεγα ότι είναι η αρχή του Αρμαγεδώνα. Είναι μια χρονιά μεγάλου πολέμου. Πιστεύω ότι θα γίνει το “έλα να δεις” στη Μέση Ανατολή, την Άνοιξη. Κι εδώ στη δική μας χώρα έχουμε τέσσερα μεγάλα προβλήματα: το χρέος, το μεταναστευτικό, την προβληματική διοίκηση και το γεγονός ότι σαν χώρα που είμαστε σε συνεχή υποτέλεια, είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε πάλι σύνθεση και κατάσταση, δηλαδή καινούρια κυβερνητικά σχήματα με τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργό ή με την δική του ανοχή, θα κυριαρχήσουν μέσα στο 2016.

Το χρέος και το μεταναστευτικό είναι τα 2 μεγάλα προβλήματα του 2016 και το ότι οι νόμοι δεν θα μπορέσουν να εφαρμοστούν όπως τους υπαγορεύουν οι επικυρίαρχοι, όσον αφορά στην οικονομία και ό,τι συνεπάγεται αυτή.

Είναι ένα μεταβατικό πέρασμα. Το 2016 είναι η στιγμή που όλοι θα δώσουμε τις πραγματικές εξετάσεις αντοχής. Το 2017, θα έχουμε μια κάποια ισορροπία. Το 2018 αρχίζει η ανάκαμψη στην Ελλάδα, όχι όμως στον κόσμο, διότι μέχρι το 2019, γίνεται η καινούρια Γιάλτα. Για να είμαι ειλικρινής πρέπει να υπολογίσουμε μέχρι το ’21 -’22 από εκεί και πέρα μπαίνουμε σε μια ισορροπία καταστάσεων. Οι παίκτες που φαίνονται οι κυρίαρχοι είναι οι Η.Π.Α. η Ρωσία και η Κίνα. Η Ευρώπη θα βγει πολύ πληγωμένη στο τέλος αυτής της δεκαετίας», τόνισε ο γνωστός σε όλους Κώστας Λεφάκης.

Δείτε τον ίδιο τις προβλέψεις του στο ακόλουθο βίντεο του zappit: