Στις 4 Οκτωβρίου 2014  έρχεται η πρώτη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων για τους  λιλιπούτειους αθλητές και την ανάδειξη του “Junior Best Fighter 2014” για πρώτη φορά στα Ελληνικά μαχητικά δρώμενα ένα νέο promotion που δίνει βάρος στην βάση, δηλαδή στους εκκολαπτόμενους πρωταθλητές μας.
Η συμμετοχές επίλεκτων αθλητών είναι από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο και σκοπός είναι η προώθηση του αθλητικού πνεύματος και της αθλητικής άμιλλας, δίνοντας παράλληλα το ερέθισμα του θεμιτού ανταγωνισμού και το ουσιαστικό κίνητρο στους μικρούς μας αθλητές να δείξουν το ταλέντο τους.

Η διοργάνωση “Junior Best Fighter 2014” είναι υπό την στήριξη του αθλητικού Συλλόγου μαχητικών αθλημάτων “ΑΣ. ΣΚΟΡΠΙΟΣ” με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Σαριδάκη έχοντας την εμπειρία για  διοργάνωσης μεγάλων promotion, όντας ο εμπνευστής και δημιουργός της μαχητής διοργάνωσης “Scorpions night” με πολύ μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 3 χρόνια.

Το μεράκι του και η αγάπη του για τα μικρά παιδιά αλλά και για τα μαχητικά αθλήματα τον ώθησαν  στο νέο αυτό εγχείρημα, όπου μοναδικός σκοπός του είναι πέρα από την ανάδειξη του καλύτερου
junior fighter για το 2014, η συγκομιδή χρημάτων για κοινωφελές ίδρυμα για την μέριμνα και φροντίδα παιδιών που έχουν μεγάλη ανάγκη μέσα στην κρίση που βιώνει η Ελληνική Κοινωνία.
Ο αθλητισμός και το ταλέντο δεν έχουν ηλικία πόσο μάλλον όταν πρόκειται να αναδείξουμε νέους  μελλοντικούς πρωταθλητές, προβάλλοντας τον χώρο στους μικρούς φίλους του και ωθώντας τους στον αθλητισμό.
Στην διοργάνωση θα διαγωνιστούν 15 ζευγάρια όπου από τους νικητές αυτών μέσα από κανονικούς αγώνες με προστατευτικά και μετά από την κρίση της 3μελής κριτικής επιτροπής που θα αποτελείται από τους κορυφαίους ανθρώπους του χώρου θα ανακοινωθεί ο JUNIOR BEST FIGHTER. Όλοι οι αθλητές θα πάρουν αναμνηστικά δώρα και 1 μεγάλο έπαθλο για τον μεγάλο νικητής  της βραδιάς.
Η διοργάνωση θα αποτελέσει μια υπερπαραγωγή, με σκηνικά, επιδείξεις μαχητικών αθλημάτων, και πολλά happenings που θα διασκεδάσουν όλο το κοινό. Θεσπίζοντας έτσι μία ΝΕΑ γιορτή για τα μαχητικά αθλήματα και ειδικότερα για τους μελλοντικούς πρωταθλητές μας, ωθώντας τους στον αθλητισμό και αποτρέποντας τους από άλλες κακότυχες εν ασχολίες.

“ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ…: ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΘΕΑΤΗΣ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ “ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” του οργανισμού που πραγματικά προσφέρει έργο και ειδικά στις μέρες χρειάζεται ακόμα περισσότερη στήριξη από όλους μας.