«Δήμαρχε ό,τι επιθυμείς και πλάθεις με το νου σου, το νέο χρόνο νάρθουνε στην πόρτα του σπιτιού σου. ‘Οσα λουλούδια ανθίζουνε στην Κρήτη κάθε χρόνο, τόσες ευχές σας εύχομαι για τον καινούργιο χρόνο».

Ευχές και μαντινάδες στον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, την οικογένειά του και όλη τη Δημοτική Αρχή, από την Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας Δέσποινα Τζαγκαράκη και κάλαντα από τη Φιλαρμονική υπό τη διεύθυνση του έμπειρου μαέστρου Νίκου Καμπιώτη πλημμύρισαν το Δημαρχείο Γλυφάδας, απλώθηκαν σε όλη την πόλη και έφθασαν μέχρι τη Βούλα!

Οι χαρμόσυνες μελωδίες για τη Γέννηση του Θεανθρώπου, τη «γενέθλιο ημέρα όλου του ανθρωπίνου γένους» σύμφωνα με τον Μέγα Βασίλειο, δημιούργησαν κλίμα ελπίδας και αισιοδοξίας την παραμονή Χριστουγέννων. Στο Δημαρχείο Γλυφάδας ήταν ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου με τη σύζυγό του Εύα και τα παιδιά τους, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Νιτσιόπουλος, Σπύρος Δήμου, Ελένη Καράχου – Σκούταρη, Μαίρη Μηλιαρέση, Γιάννης Σκαλτσάς και Σάσα Πατεράκη, ο Αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. Βασίλης Νικάκης, η Αντιπρόεδρος του Γκολφ Μπέσσυ Αργυράκη, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δαφνούλα Χαρίση – Μπίλια, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Βρυζίδης, Άννυ Καυκά, Δημήτρης Ακρίβος, Γεωργία Βαμβακερού και Ελεονώρα Μαρούλη – Σαπουνάκη, καθώς και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας Παναγιώτης Σκαλτσάς.

Η Ένωση Κρητών Γλυφάδας χόρεψε συρτό και στη συνέχεια η Φιλαρμονική είπε τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, συμπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το γιορτινό σκηνικό. Μηνύματα αγάπης και ευχές για υγεία, ειρήνη και προκοπή αντηλλάγησαν μεταξύ των παρευρισκομένων και στη συνέχεια ο Δήμαρχος μαζί με τη Φιλαρμονική έκαναν μία στάση στο Δρόμο των Ποιητών, από όπου τα κάλαντα ακούστηκαν σε όλη την πόλη. Ακολούθως, κατευθύνθηκαν στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, για τα κάλαντα και τις καθιερωμένες ευχές με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Αντώνιο και από εκεί, όλοι μαζί, πήγαν στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου το κλίμα ήταν ζεστό, γιορτινό και οι ευχές εγκάρδιες. «Για μια μέρα γινόμαστε όλοι «άρχοντες» και το κάθε σπίτι “αρχοντικό”!

Για μια μέρα, επίσης, θα θέλαμε να είμαστε και πάλι παιδιά, να παίρνουμε τους δρόμους και να τραγουδάμε τα κάλαντα», είπε ο Δήμαρχος και ευχήθηκε: «Από όλους εμάς στη Γλυφάδα, χρόνια πολλά και καλά σε όλους! Καλά Χριστούγεννα, με αγάπη, υγεία και οικογενειακή ευτυχία»