Κάλεσμα εθελοντών καθηγητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, για τρίτη συνεχή χρονιά στηρίζοντας τους θεσμούς της οικογένειας και της παιδείας σ΄αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία προχωρά στην οργάνωση και λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2016-17, το οποίο έχει ως στόχο την κατανόηση και εμπέδωση της σχολικής ύλης, την βοήθεια σε εκπαιδευτικά θέματα για την άνοδο της επίδοσης, καθώς και την ακαδημαϊκή επιτυχία των μαθητών.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα λειτουργήσει δωρεάν και θα προσφέρει προγράμματα προσαρμοσμένα στο εκπαιδευτικο σύστημα του Υπουργείου Παιδείας, για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄- Β΄- Γ’ Γυμνασίου και της Α΄ και Β΄ Λυκείου.

Το διδακτικό έργο αναλαμβάνουν εθελοντές, τελειόφοιτοι και πτυχιούχοι αντίστοιχων εκπαιδευτικών τμημάτων των Παν/μίων διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι ακούραστα και ανιδιοτελώς προσφέρουν μέρος από τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο.

Ενόψει του σχεδιασμού του προγράμματος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης για την Σχολική Χρονιά 2016-2017 , καλούνται εκπαιδευτικοί  όλων των ειδικοτήτων να πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθεια εθελοντικής προσφοράς.

Επίσης ιδιαίτερα χρήσιμη θα ήταν και η συνεισφορά σε διοικητικό επίπεδο του κοινωνικού φροντιστηρίου, από εθελοντές οποιασδήποτε ειδικότητας με γνώση Η/Υ.

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε την συμμετοχή σας μέσα από την ειδική φόρμα εθελοντών του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, για τη δράση του κοινωνικού φροντιστηρίου που επισυνάπτεται.

Τηλ: 2132026046 -44,-43,-21

Email: paideia.despinadesypri@gmail.com

Υπεύθυνοι για το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Κορίνα Θεοδώρου και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ευάγγελος Νικοθόδης.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΟΡΙΝΑ)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ