ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ


Εάν βρεθείς στο φανάρι Γ. Γεννηματά και Β. Ηπείρου στην Άνω Γλυφάδα, δεν μπορεί να μη σου τραβήξει τη ματιά η πολύχρωμη ομορφιά του “Flower Creations”!


 

ΛΑΜΠΡΙΝΗ
Στο Flower Creation η Λαμπρινή, μας φτιάχνει τις πιο όμορφες λαμπάδες για την πιο λαμπερή Ανάσταση!

Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, «Flower Creations» σημαίνει τέχνη, δημιουργία, χρώματα, μοναδικές συνθέσεις από φρέσκα λουλούδια, έστω και αν πρόκειται για ένα μόνο μπουμπούκι. Βρίσκεται ανάμεσά μας, στην Άνω Γλυφάδα σχεδόν δύο χρόνια και ομορφαίνει τις πιο χαρούμενες στιγμές μας, αρκεί να το ζητήσουμε από τη Λαμπρινή!

Η Λαμπρινή ιδιαίτερα καλλιτεχνικό άτομο, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της, έχει δημιουργήσει ένα ανθοπωλείο «παράδεισο», στον οποίο ό,τι περνάει από το χέρι της, γίνεται έργο τέχνης, τόσο σπάνιο και μοναδικό όσο και η στιγμή μας για την οποία προορίζεται! Για ό,τι είδους ανθοκατασκευή και εάν πρόκειται, θα την παρουσιάσει και θα σου την προσφέρει, τόσο στολισμένη και πλούσια, όσο ένας ολόκληρος κήπος.

Οι πελάτες φεύγοντας από το «Flower Creations» είναι τόσο ευχαριστημένοι από την ευγένεια της ιδιοκτήτριας, όσο και από την ποιότητα των λουλουδιών. Την πρώτη φορά που θα επισκεφθεί κανείς αυτό το ανθοπωλείο στην Άνω Γλυφάδα, δε φαντάζεται επίσης, πόσο πολύ θα διατηρηθούν τα λουλούδια του φρέσκα αλλά και «λαμπερά» μέσα στην ασημόσκονη και τις πέρλες!

Όσοι δε, έχουν την τύχη να στολίσει η Λαμπρινή τον γάμο τους ή τη βάφτιση των παιδιών τους, η εμπειρία θα τούς μείνει αξέχαστη, πολύχρωμη και “φρέσκια” για πολύ καιρό.“Ένα μοναδικό τριαντάφυλλο μπορεί να είναι ο κήπος μου…

ένας μοναδικός φίλος, ο κόσμος μου.”

Leo BuscagliaFlower Creations

«Flower Creations»

|| info: 210 7646 555 || 6974 438 588 ||

Γ. Γεννηματά 41, Άνω Γλυφάδα

ΛΑΜΠΡΙΝΗ

www.facebook.com/flowercreations.lamprini

Λαμπρινή

ΓΛΥΦΑΔΑ METROPOLITANS

Για το Γλυφάδα metropolitans

Επιμέλεια: NADINE