Κοινωνική ιματιοθήκη Δήμου Γλυφάδας – 6.000 ρούχα θα διανεμηθούν στους δικαιούχους!

Περισσότερα από 6.000 ρούχα, υποδήματα και λευκά είδη συγκεντρώθηκαν το τελευταίο διάστημα μέσω των κοινωνικών δομών του Δήμου Γλυφάδας και θα διανεμηθούν στους δικαιούχους, που προέρχονται από οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε θερμά τους δεκάδες εθελοντές που εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται πυρετωδώς όλες αυτές τις μέρες, ώστε να μπορούν οι κοινωνικές δομές του Δήμου να αντεπεξέρχονται στις αυξημένες ανάγκες. Ευχαρίστησε επίσης όλους τους πολίτες που προσφέρουν καθημερινά είδη ένδυσης και υπόδησης.

 

ιματιοθήκη

ΚΑΥΚΑ

|| Με τη διανομή στις πολύτεκνες οικογένειες της πόλης μας, ολοκληρώσαμε σήμερα τη διανομή τροφίμων σε 700 οικογένειες, 1.400 συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη στήριξης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου, σε όλους τους εθελοντές και εργαζόμενους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Γλυφάδας.
Άννυ Καυκά, Αντιδήμαρχος Παιδείας Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης ||

 

Η δημοτική κοινωνική ιματιοθήκη δημιουργήθηκε υπό την εποπτεία της αντιδημάρχου παιδείας, κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης, Άννας Καυκά, στελεχώνεται από δημοτικό υπάλληλο και λειτουργεί καθημερινά, με προδιαγραφές καταστήματος ειδών ρουχισμού, από τις 10 π.μ. ως τη 1 μ.μ. (Μυστρά 1, Άνω Γλυφάδα, 2109608973).

Κάθε δικαιούχος μπορεί να λαμβάνει έως και πέντε τεμάχια ρουχισμού ανά εβδομάδα.

 

ιματιοθήκη


///