Κοσμοπλημμύρα εν μέσω lockdown – Σέρφινγκ, μπάνιο σε Γλυφάδα, Φλοίσβο, Καβούρι-Βόλτες και σε Ακρόπολη!

Οι εικόνες με τον κόσμο σε διάφορες περιοχές, δεν θυμίζουν σε τίποτα ότι η χώρα μας βρίσκεται ήδη από τις αρχές Νοεμβρίου σε lockdown λόγω του κορωνοϊού.

Αρκετοί πολίτες επέλεξαν να κάνουν σήμερα την βόλτα  με σύμμαχο τον καλό καιρό στις περιοχές Ηλιούπολης, Υμηττού, Βύρωνα και Δάφνης με το δεύτερο εθνικό lockdown να συνεχίζεται.

Αθηναίοι απολαμβάνουν τον κυριακάτικο περίπατο τους γύρω από την ακρόπολη και τον λόφο του Φιλοπάππου ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούνται έλεγχοι της αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοιού.  

Κάποιοι μάλιστα έκαναν ακόμη και σέρφινγκ στον Φλοίσβο. 

Άλλοι εκμεταλλευόμενοι τις καλές καιρικές συνθήκες απολαμβάνουν όχι μόνο τον περίπατο αλλά και την θάλασσα στην παράλια του παλαιού Φαλήρου, της Γλυφάδας, στο Καβούρι και σε άλλες παραλίες της ανατολικής Αττικής. Όσο απίστευτο και αν φαίνεται τόσο σήμερα όσο και χτες ορισμένες παραλίες είχαν περισσότερο κόσμο ακόμα και από το καλοκαίρι. Ωστόσο, ο συνωστισμός προκαλεί έντονη ανησυχία στους ειδικούς και όχι μόνο.

Γυμναστική στο άλσος Βεϊκου προτίμησαν να κάνουν χτες κάτοικοι των βορίων προαστίων. Πολλοί επέλεξαν να κάνουν βόλτα στο βουνό. Παρκάρουν παντού δίπλα στο κτήμα Τατοϊου.

Όπως κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΙ αρκετά άτομα κάθονται σε καφετέριες, παρά το γεγονός ότι απαγορεύεται.

 

see more: skai.gr