Ένα ακόμη επεισόδιο βίας αμαύρωσε αυτή την προεκλογική περίοδο και ιδιαίτερα τη μάχη των υποψηφίων στις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως μεταδίδει το greeknewsondemand.com, “τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε πριν από λίγο (το βράδυ της Πέμπτης) στα γραφεία του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου της πόλης Τάσου Γκουριώτη στην συμβολή των οδών λεωφόρου Βουλιαγμένης με Ανδρέα Παπανδρέου.

Ομάδα επτά κουκουλοφόρων και κρανοφόρων κραδαίνοντας ρόπαλα εισέβαλαν στο εκλογικό κέντρο, σπάζοντας τις βιτρίνες και πετώντας κόκκινη μπογιά επιτέθηκαν σε 3 άτομα που βρισκόντουσαν εκείνη τη στιγμή μέσα στα γραφεία με συνέπεια να ακολουθήσει πραγματική μάχη.

Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στους παρευρισκόμενους κτυπώντας τους στο κεφάλι με σφυριά και ρόπαλα και τραυμάτισαν τον έναν από αυτούς σοβαρά στο κεφάλι.

Στα γραφεία βρισκόταν ακόμη ένα εν ενεργεία στέλεχος των ειδικών δυνάμεων το οποίο τους κατάφερε επανειλημμένα κτυπήματα.

Το αποτέλεσμα ήταν οι κουκουλοφόροι να τραπούν σε φυγή όταν είδαν πως κινδύνευε η ζωή τους.

Ο συγκεκριμένος κουκουλοφόρος που δέχτηκε τα κτυπήματα έφυγε αιμορραγώντας και αυτή τη στιγμή έχει κληθεί η αντιτρομοκρατική για να πάρει στοιχεία από το αίμα που έχει αφήσει πίσω του προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω ταυτοποίηση.”

Είναι η 5η επίθεση σε εκλογικό κέντρο στη Γλυφάδα σε αυτές τις δημοτικές εκλογές.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας, Τάσος Γκουριώτης, σχολίασε την τρομοκρατική επίθεση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Επιτίθενται στη Βουλή και φεύγουν ανενόχλητοι. Χτυπούν το εκλογικό μας κέντρο και φεύγουν αιμορραγώντας. Την επόμενη φορά θα φύγουν χωρίς κεφάλι…».

Δείτε τις φωτογραφίες (www.greeknewsondemand.com)  από το σημείο της επίθεσης.

 


ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 

follow us on twitter