Γλυφάδα: Το λιομάζωμα ξεκίνησε!

Εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο, το οποίο θα διατεθεί στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, θα παράξει και φέτος ο Δήμος Γλυφάδας.

“Με όλη μας την αγάπη και το μεράκι μαζεύουμε και φέτος τον καρπό ελιάς από τα ελαιόδεντρα στους ανοιχτούς και κοινόχρηστους χώρους της πόλης μας για να κάνουμε και πάλι διανομή του λαδιού που θα παραχθεί στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Συνεχίζουμε έτσι με συνέπεια την παράδοση που έχουμε δημιουργήσει από το 2014 και σκοπεύουμε να τη συνεχίσουμε για πολλά χρόνια ακόμα”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: “Δυστυχώς φέτος οι ειδικές συνθήκες της πανδημίας δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε το “λιομάζωμα” με τη βοήθεια εθελοντών και μαθητών όπως τις προηγούμενες χρονιές.

Φέτος η διαδικασία γίνεται μόνο με τη συνδρομή εργαζομένων του Δήμου μας και ασφαλώς με όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας που απαιτούνται. Παρότι η φετινή χρονιά δεν είναι πολύ καλή για την συγκομιδή ελιάς στη περιοχή μας, θα κάνουμε και πάλι τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να φτάσει – μέσω των κοινωνικών μας δομών – στις οικογένειες που έχουν ανάγκη όσο περισσότερο λάδι γίνεται.

Συνεχίζουμε”