Από την Πέμπτη 1/7, έρχεται μια από τις ταινίες της χρονιάς, από τη Rosebud.21, στο θερινό σινεμά της καρδιάς μας, στην Άνω Γλυφάδα!

Ο Mads Mikkelsen θα μας λέει «Άσπρο Πάτο», καθημερινά στις 20:50 και στις 23:00 (εκτός Δευτέρας).

 

Την Δευτέρα 5/7, θα προβληθεί στις 21:00 η παιδική μεταγλωττισμένη ταινία «Ούπς! Ο Νώε έφυγε…» και στις 22:30, θα προβληθεί η ταινία «Άσπρο Πάτο».

 

Κλείστε τα εισιτήρια σας εδώ: https://bit.ly/2TlWYM6

 

Σύνοψη «Άσπρο Πάτο»:

Υπάρχει μια θεωρία που λέει πως πρέπει να γεννιόμαστε με μια μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα μας, κι αυτό θα ήταν ικανό για να ανοίξει το πνεύμα μας επί όσων υπάρχουν γύρω μας, αλλά και να μειώσει τα προβλήματα μας και να οξύνει την ευρηματικότητα μας. Υπέρμαχοι αυτής της θεωρίας, ο Μάρτιν και τρεις από τους φίλους του, όλοι βαριεστημένοι δάσκαλοι, βάζουν μπρος ένα πείραμα που θέλει να διατηρούν ένα συνεχόμενο επίπεδο μέθης καθ’ όλη την ημέρα εργασίας τους. Εάν ο Τσόρτσιλ κέρδισε ολόκληρο πόλεμο όντας μονίμως μεθυσμένος, ποιος ξέρει τι θα κάνουν λίγες σταγόνες παραπάνω σε αυτούς και τους μαθητές τους…

 

«Άσπρο Πάτο» Πέμπτη – Κυριακή: 20:50 – 23:00, Δευτέρα: 22:30

 

 

 

«Ούπς! Ο Νώε έφυγε…» Δευτέρα: 21:00

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι απέγιναν όλα τα ζωάκια που δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν στην Κιβωτό του Νώε; Με αυτήν την πανέξυπνη ιδέα ως αφετηρία, ας σαλπάρουμε για μια ξεκαρδιστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων παρέα με αξιαγάπητα ζωάκια που θα ανακαλύψουν τι σημαίνει φιλία και αγάπη – ενώ ο κόσμος κυριολεκτικά χάνεται!

 

 

Στο θερινό σινεμά της καρδιάς μας, στην Άνω Γλυφάδα!

Αιγύπτου 123
210 9632 260
CINEMA