Με πολλά αστέρια το 3 on 3 σε Γλυφάδα και Πειραιά!

Τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Το «3 on 3 Streetball – Τάπα στη βία και στον ρατσισμό», που τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Ιουνίου 2015, στο χώρο του πάρκινγκ έναντι του νέου δημαρχείου Γλυφάδας (οδοί Άλσους και Ζέρβα).

Άρωμα ‘’αιωνίων’’ θα έχουν τα τουρνουά 3Χ3 σε Γλυφάδα και Πειραιά, που διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Οι φίλοι του μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία, να παίξουν μεταξύ άλλων και με τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Βασίλη Καββαδά.

“Τέτοιες εκδηλώσεις είναι πολύ σημαντικές κι ευχάριστες για εμάς τους αθλητές καθώς αισθανόμαστε ότι με τον τρόπο μας οδηγούμε τα παιδιά στα ιδεώδη του ευ αγωνίζεσθαι. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα λάβω μέρος σ’ αυτή τη διοργάνωση και φυσικά περιμένω πολύ κόσμο κοντά μας”, δήλωσε ο άσος του Παναθηναϊκού, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος θα είναι στο τουρνουά της Γλυφάδας.

Από την πλευρά του, ο σέντερ του Ολυμπιακού Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος θα βρεθεί στο τουρνουά του Πειραιά, δήλωσε:  “Για μας είναι χαρά, να παίρνουμε κάθε χρόνο μέρος στα τουρνουά 3Χ3. Το κάναμε τα προηγούμενα χρόνια και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και τα επόμενα. Ευελπιστούμε, ότι θα έρθει και πάλι πολύς κόσμος. Αγαπάμε το άθλημα, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και περιμένουμε τον κόσμο, να μας στηρίξει και να τον στηρίξουμε, να παίξουμε μαζί τους και να περάσουμε όλοι υπέροχα”.

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: http://www.psak.gr/archiki.html

Γλυφάδα

Δηλώσεις συμμετοχών για το “3ΟΝ3 STREETBALL”:
Δ.Α.Κ. Γλυφάδας “Μάκης Λιούγκας”, Φοίβης 14, Γλυφάδα.Τηλ.: 210-8943800
Ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχών:
http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html

GLYFADA METROPOLITANS