Μεγάλη προσέλευση στα εγκαίνια της ΔΗΜ.Τ.Ο. Γλυφάδας της ΝΔ [photos]

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της τέλεσε σήμερα Κυριακή η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της ΝΔ στη Γλυφάδα, παρουσία του Προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη. Παρόντες ήταν όλοι οι «γαλάζιοι» της αυτοδιοίκησης στην πόλη μας, προεξάρχοντος του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, ο οποίος από μικροφώνου εισέπραξε τα εύσημα για το έργο του στο Δήμο, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στην ομιλία του στα αποτελέσματα που έχει για τη χώρα η διακυβέρνησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συμμάχους του και εξήγγειλε την επιστροφή στην κανονικότητα με μια κυβέρνηση της ΝΔ. Επίσης, αφού επισήμανε το λαϊκό χαρακτήρα του κόμματός του, επανέλαβε τη δέσμευσή του για μια κοινωνία που θα δίνει ευκαιρίες σε όλους τους νέους. «Αισθάνομαι Γλυφαδιώτης, αισθάνομαι στο σπίτι μου», είπε χαρακτηριστικά, αποκαλώντας το δήμο Γλυφάδας «προπύργιο» της ΝΔ, ο Πρόεδρός της. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, είπε «ότι αυτά τα γραφεία, ας ελπίσουμε ότι από εδώ και πέρα θα είναι η στέγη για τους επόμενους αγώνες μας».

ΝΔ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ

Ο κόσμος που προσήλθε στην τελετή ήταν πολύς, καθώς 2.000 πολίτες, κάτοικοι του Δήμου μας, παρέστησαν στην τελετή που οργάνωσαν – άρτια – οι άνθρωποι της ΝΔ στη Γλυφάδα, με επικεφαλής τους τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιωάννη Τζούβελη και την Φωτεινή Ιατρού, η οποία έκανε και τις προσφωνήσεις στην τελετή εκ μέρους της Οργάνωσης. Μεταξύ πολλών άλλων διακρίναμε τους βουλευτές Κωστή Χατζηδάκη, αντιπρόεδρο της ΝΔ και πρώην υπουργό, Νίκο Δένδια, πρώην υπουργό, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, πρώην υπουργό, Γιώργο Κουμουτσάκο, εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Άννα Καραμανλή, Γεράσιμο Γιακουμάτο, Νίκη Κεραμέως, Βασίλη Κικίλια, πρώην υπουργό, αλλά και τον γραμματέα Οργανωτικού, Βασίλη Σπανάκη και προέδρους των ΝΟΔΕ της ΝΔ στην ευρύτερη περιοχή. Επίσης, παρόντες ήταν η Ντόρα Πάλλη και οι πρώην υπουργοί Φάνη – Πάλλη Πετραλιά, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Αργύρης Ντινόπουλος και Γιάννης Παπαθανασίου.

Τα νέα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, βρίσκονται επί της οδού Κωνσταντίνου Αθανάτου 22, στην Άνω Γλυφάδα.

ΝΧ

nd-topikh-glyfadas

papanikolaou-mhtsotakhs-glyfada

ΝΔ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ

|| Επίσης, συναντήσαμε εκεί, τον Στρατή Παναγάκο (Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου), τους αντιδημάρχους Στέλιο Θεοδοσόπουλο, Μάριο Κασσέρη,  Γιώργο Αγγελόπουλο, Νατάσα Αργυροπούλου, τους δημοτικούς συμβούλους Άννα Καυκά, Αιμίλιο Βουγιουκλάκη, Δημήτρη Νιτσιόπουλο, Περικλή Δορκοφίκη, Μαίρη Παπάζογλου, Νίκο Λεβετσοβίτη, Ορέστη Τσάγκλα, Στέλιο Κουρουπάκη, Παναγιώτη Κισκίρα και πολλούς – πολλούς άλλους! ||