Σού αρέσει να επικοινωνείς τις ιδέες σου; Να επεξεργάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο φωτογραφίες; Να σχεδιάζεις στον υπολογιστή λογότυπα, περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, διαφημίσεις, αφίσες, συσκευασίες προϊόντων, ιστοσελίδες, ή να δημιουργείς video;

Τότε σπούδασε Γραφικές Τέχνες και γίνε και εσύ ένας επιτυχημένος και περιζήτητος Graphic Designer!

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΚΙΤΣΟΥ

Ώρα να «σχεδιάσεις» το ΜΕΛΛΟΝ σου και να συνδυάσεις την καλλιτεχνική σου τάση με ένα προσοδοφόρο επάγγελμα, με ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Στείλε στο email του Γλυφάδα metropolitans (glyfadametropolitans@gmail.com), ένα απλό σχέδιο που έχεις σχεδιάσει, είτε σε ψηφιακή μορφή είτε στο χαρτί (φωτογραφίζοντάς το με το κινητό σου), με ένα από τα δύο ακόλουθα θέματα:

«Τα επαγγέλματα του Μέλλοντος»

ή “Η ζωή με τον covid”

…και διεκδίκησε ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, για να πραγματοποιήσεις το Επαγγελματικό σου όνειρο!!!

Η κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει τις συμμετοχές και θα ψηφίσει το καλύτερο θέμα που θα αναρτηθεί και στο Γλυφάδα metropolitans.

Η Γραφιστική είναι αδιαμφισβήτητα ο τομέας με τις απεριόριστες προοπτικές, που θα σου δώσει «ασφαλή» και ανοδικό δρόμο/διέξοδο στα επαγγελματικά σου όνειρα και στόχους!

Πίστεψέ το και πάρε μέρος στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ! Μπορεί να είσαι εσύ, ένας από τους δύο νικητές!

 

Πληροφορίες για την Ειδικότητα Γραφιστικής, στο τηλ.: 

210 9640 117

 

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

#BELIEVE

Ημερομηνία λήξης συμμετοχής: έως τις 20/09/2021