ΜΕΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

|| Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Κρητικός Βασίλης: ||

Με κεντρικό άξονα την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προστασίας του Περιβάλλοντος, ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης συμμετάσχει ενεργά και δυναμικά στην Πανελλήνια δράση «Let’s do it Greece 2015», μια μέρα κοινής εθελοντικής δράσης.

Ένας στόχος δύσκολος που μόνο με την συμμετοχή όλων, κατοίκων, φορέων, σχολείων, συλλόγων μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Την Κυριακή 26 Απριλίου και από τις 8:30 το πρωί έως το μεσημέρι δίνουμε ραντεβού στο Άλσος Αργυρούπολης, στη θέση «Πατητήρι» (Κιάφας και Διγ. Ακρίτα) με σύνθημα:

«Φροντίζουμε το βουνό μας, δίνουμε ανάσα στην Πόλη μας»!!!

Με την συμμετοχή όλων μπορεί το βουνό μας να γίνει πνεύμονας πρασίνου για ολόκληρη την πόλη, πόλος έλξης και χώρος αναψυχής για τους συμπολίτες μας.

 Το Let’s do it Greece 2015 έχει σαν επίκεντρο δραστηριότητας μια μέρα το χρόνο.

Ουσιαστικά όμως στοχεύει στην ευαισθητοποίηση σε θέματα Περιβάλλοντος όλες τις ημέρες του χρόνου. Έτσι, ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα σημεία της πόλης μας, την εβδομάδα που θα προηγηθεί της 26ης Απριλίου. Φορείς, σύλλογοι, ομάδες πολιτών μπορούν να «υιοθετήσουν» μια περιοχή περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος ή να αναλάβουν μια άλλη περιβαλλοντική δράση προσφοράς στην τοπική κοινότητα.

«ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ» 

«ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ»

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

2132026001 – 2132026061 κα Μαλαμά Αικατερίνη

GLYFADA METROPOLITANS