Το μεσημέρι φέρανε τον κορυφαίο Έλληνα Αθλητή για το καμπ του δήμου και το βράδυ μάζευαν σκουπίδια! [photos]


Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στο summer camp του Δήμου Γλυφάδας

 

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τα εκατοντάδες παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης (summer camp) που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας. Δύο μπασκετμπολίστες παγκόσμιας εμβέλειας, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, συμμετείχαν στο camp, συνομίλησαν με τα παιδιά, μοίρασαν αυτόγραφα, έπαιξαν μπάσκετ μαζί τους στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Ματθαίος Λιούγκας» και στο τέλος βραβεύτηκαν από το Δήμο Γλυφάδας για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό.

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΑΠΠΑ«Ένας αθλητής-πρότυπο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τίμησε με την παρουσία του το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου μας. Το παλέψαμε πολύ για να τον φέρουμε κοντά μας, μαζί με τον αδερφό του Θανάση, να παίξουν μπάσκετ με τους μικρούς μας φίλους, και να δώσουμε ένα μήνυμα στα εκατοντάδες παιδιά που συμμετέχουν στο summer camp ότι πρέπει πάντα να κάνουν όνειρα, να βάζουν στόχους υψηλούς και να τους κυνηγούν στη ζωή τους!», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

 

Δήμος Γλυφάδας

 

Ο τομεάρχης αθλητισμού του Δήμου, Περικλής Δορκοφίκης, τόνισε πως «τα παιδιά που συμμετέχουν στο δημοτικό μας summer camp αξίζουν το καλύτερο και αυτό παλεύουμε καθημερινά να τους προσφέρουμε. Σήμερα έπαιξαν μπάσκετ με τον πιο βελτιωμένο παίκτη της χρονιάς στο ΝΒΑ, τον πρώτο Έλληνα μπασκετμπολίστα που συμμετείχε σε all-star game, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου αθλητισμού, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον σπουδαίο καλαθοσφαιριστή και αδερφό του, Θανάση».

«Τα παιδιά μας είχαν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, να μιλήσουν και να παίξουν μπάσκετ με τους αθλητές υπόδειγμα, τους αθλητές που αγαπούν, τιμούν και διαφημίζουν την Ελλάδα σε όλον τον πλανήτη! Τους αθλητές που απέδειξαν πως όταν έχεις στόχο, εργάζεσαι με υπομονή κι επιμονή γι’ αυτόν, τότε τον πετυχαίνεις», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Γλυφάδας, Νατάσσα Αργυροπούλου.

 

Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, για τα παιδιά 6-14 ετών των μόνιμων κατοίκων της Γλυφάδας, συνεχίζεται για πέντε συνολικά εβδομάδες (19 Ιουνίου-21 Ιουλίου), καθημερινά από τις 8 π.μ. ως τις 4:15 μ.μ.


Εκπληκτοι παρακολουθήσαμε οι Γλυφαδιώτες τα τελευταία βράδια τον δήμαρχό μας Γιώργο Παπανικολάου,  να μαζεύει ο ίδιος σκουπίδια. Μαζί του, η αντιδήμαρχος Άννυ Καυκά, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Στέλιος Θεοδοσόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Αιμίλιος Βουγιουκλάκης και Δημήτρης Αγγελάτος, ο Τομεάρχης αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης, δημοτικοί σύμβουλοι, εθελοντές και εργαζόμενοι. Συγχαρητήρια!

 

Δήμος Γλυφάδας

Δήμος Γλυφάδας