Γέμισε χριστουγεννιάτικα δώρα, πλημμύρισε αγάπη το Δημαρχείο Γλυφάδας! Όλη η πόλη έγινε μια αγκαλιά για τα παιδιά!

Η Γλυφάδα απέδειξε για άλλη μια φορά ότι Όλοι Μαζί Μπορούμε. Και φέτος, δεν θα μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο, γιατί τα Χριστούγεννα ανήκουν στα παιδιά! Ο Άγιος Βασίλης, που έφθασε στον χώρο της συγκέντρωσης των δώρων με το τρενάκι του Δήμου έδινε μπαλόνια στα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη δράση.

Μαζί με τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, παρών και ο πρώην υπουργός Τουρισμού, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος έφερε έναν τεράστιο αρκούδο για να δοθεί σε κάποιο παιδί. Τον συντονισμό της δράσης είχε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά, ενώ η πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Άννυ Καυκά συντόνισε και σήμερα, όπως κάθε μέρα, τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν τρενάκι, άμαξες, τυμπανιστές, μασκότ. Όλη η ατμόσφαιρα ήταν και σήμερα γιορτινή και χαρούμενη. «Η προσφορά του κόσμου, αυτή η ανιδιοτελής αγάπη που εκφράζεται με κάθε ευκαιρία, μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία.

Κατορθώσαμε και φέτος να συγκεντρώσουμε δώρα για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη, θέλουμε να νιώσουν ζεστασιά και φροντίδα αυτές τις άγιες μέρες, να μη μείνει ούτε ένα παιδί χωρίς το δώρο του», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα με υγεία».