Μιχαήλ Αντιώτης: Οι προβλέψεις του Απριλίου 2019, για όλα τα ζώδια

GLYFADA METROPOLITANSΥποδεχόμαστε και πάλι, αρχές Απριλίου 2019, με μεγάλη μας χαρά, τον γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό αστρολόγο Μιχαήλ, ο οποίος στις αρχές κάθε μήνα, μάς ενημερώνει με τις προβλέψεις του, για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

 

Ύστερα από έναν χαοτικό Μάρτιο, λόγω του ανάδρομου Ερμή στους ιχθύες, έρχεται ο  Απρίλιος ποιο ζωντανός, με το ξύπνημα της άνοιξης! Ο Ερμής παραμένει βέβαια στα ψάρια έως τις 16, αλλά τουλάχιστον θα είναι παρέα με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο έως τις 20. Προσοχή σε ρομαντικούς ανεκπλήρωτους έρωτες στις 10! Ο Άρης στους Διδύμους όλο τον μήνα, μάς βγάζει από το τέλμα και αυξάνει το ενδιαφέρον μας για πολλά πράγματα!

Ας δούμε  όμως πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Μυστικοί  έρωτες και παρασκήνιο πρέπει να σας επιστήσουν την προσοχή. Επίσης εσείς του τρίτου δεκαημέρου, αλλαγές στα επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα οικονομικά  αναλαμβάνετε δράση, ίσως και δεύτερη εργασία.

Προσοχή στο παρασκήνιο με φίλους,  όπως επίσης μπορεί και μια φιλία να μετατραπεί σε αίσθημα…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο ζώδιό σας, εντείνει τον εκνευρισμό. Εκτονωθείτε δημιουργικά μέσα από εργασία ή αθλητισμό. Παρασκήνιο στα επαγγελματικά, αλλά και έρωτας στο επαγγελματικό περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα εργασιακά, σάς απασχολούν ιδιαίτερα, εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Ξεκαθάρισμα στις σχέσεις.  Προσοχή όμως σε θέματα σπουδών και πιθανό αίσθημα από το εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Προσοχή σε τσακωμούς με φίλους και σε εξαπάτηση σε θέματα κληρονομικά, κεφαλαίων. Ο έρωτας, εάν εμφανιστεί αυτή την περίοδο, θα είναι μοιραίος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μυστικά και ψέματα σε σχέσεις, συνεργασίες, μπορεί να σας αναστατώσουν αργότερα. Προσοχή στην εξιδανίκευση. Άγχος στα επαγγελματικά, «διάχυτος» εκνευρισμός.

ΖΥΓΟΣ

Και εσείς, προσοχή στις εξαπατήσεις στην εργασία. Γνωριμία στην καθημερινότητα για τους αδέσμευτους. Προσοχή και σε μακρινά ταξίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή σε ψέματα και μυστικά, από τα παιδιά για όσους έχουν. Καλή περίοδος για τα αισθηματικά, για όσους έχουν επίσης, ή και για να ερωτευτείτε όσοι δεν έχετε. Άγχος για κεφάλαια, κληρονομιές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή σε τσακωμούς με το ταίρι σας και ακόμα μεγαλύτερη προσοχή, σε παρασκήνιο. Μυστικά και ψέματα στα επαγγελματικά. Μια γνωριμία μπορεί να φαντάζει πολλά υποσχόμενη, αλλά δεν θα είναι όπως φαίνεται.

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ

Άγχος στην καθημερινότητα. Προσοχή σε ατυχήματα, λόγω απροσεξίας. Παρασκήνιο σε σχέση με τα αδέλφια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις, ή υποσχέσεις σε θέματα ερωτικά! Ένταση σε σχέση με παιδιά.

ΙΧΘΕΙΣ

Ρομαντική διάθεση, με μια τάση ουτοπίας. Όμως ειδικά εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, προσοχή στην πλάνη! Εντάσεις στα οικογενειακά και το σπίτι.

 

GLYFADA METROPOLITANSΜιχαήλ, σάς ευχαριστούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες: wiccancat13@yahoo.com

Ο Μιχαήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η σχέση τoυ με την Αστρoλoγία χρονολογείται από πολύ μικρή ηλικία, όπως επίσης και η εμπειρία του στις  προβλέψεις. Το ενδιαφέρον για την τέχνη της αστρολογίας εμπλουτίστηκε ποικιλοτρόπως με σπουδές και σεμινάρια, ενώ στην πορεία οι μελέτες του επεκτάθηκαν και σε επιπλέον μεθόδους όπως ταρώ, κλπ.  Παράλληλα, αρθρογραφεί σε έντυπα μέσα περιοδικού τύπου, καθώς και σε ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.