Μιχαήλ Αντιώτης: Οι προβλέψεις του Φεβρουαρίου 2019, για όλα τα ζώδια

GLYFADA METROPOLITANSΥποδεχόμαστε και πάλι, αρχές Φεβρουαρίου 2019, με μεγάλη μας χαρά, τον γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό αστρολόγο Μιχαήλ, ο οποίος στις αρχές κάθε μήνα, μάς ενημερώνει με τις προβλέψεις του, για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

 

 

Ύστερα από έναν δύσκολο πρώτο μήνα, με δύο σημαντικές εκλείψεις, υποδεχόμαστε  τον Φεβρουάριο με κάποιες δύσκολες όψεις του  Άρη, τετράγωνο Πλούτωνα, αρχές του μήνα. Παρασκηνιακή δράση υπόγεια και σύνοδο με τον ουρανό στις 13 – 2,  εκρηκτικό σκηνικό –   ατυχήματα – ακραίος παρορμητισμός, από 14 – 2 που περνά στον Ταύρο. Ο Ερμής περνά στους Ιχθείς στις 10 – 2, κάνοντας την επικοινωνία περισσότερο συναισθηματική, αλλά και απροσδιόριστη στις 19 – 2, με ψεύτικες υποσχέσεις και ψέματα! Η Αφροδίτη περνά στον αυστηρό Αιγόκερω από 4 – 2 για να βάλει μέτρο στα οικονομικά, αλλά και τα συναισθηματικά και πάγωμά τους στις 18 – 2! Η πανσέληνος στις 19 στην Παρθένο, επηρεάζει τα μεταβλητά, Διδύμους – Τοξότες –  Παρθένους –Ιχθείς. Θέματα υγείας, εργασίας, καθημερινότητας, έρχονται στο προσκήνιο!

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή σε συμβόλαια, υπογραφές. Κίνδυνος εξαπάτησης οι των τελευταίων ημερών, άγχος τσακωμοί. Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας. Βελτίωση επαγγελματική, εάν επιδιώξετε καλύτερες σχέσεις με άτομα κύρους.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή περίοδος για ξεκινήματα ή λήψη αποφάσεων, για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Προσοχή σε ψέματα φίλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η οικογένεια, σάς μονοπωλεί  το ενδιαφέρον, το σπίτι γενικά, ή τα ακίνητα. Προσοχή σε συμβόλαια, υπογραφές, ξαφνικές ρίξεις με φίλους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις, στα  επαγγελματικά εντάσεις εσείς του τελευταίου δεκαημέρου! Καλύτερες σχέσεις με άτομα μεγαλύτερα ή άτομα κύρους, μπορούν να σας εξυπηρετήσουν εάν χρειαστεί! Θολό τοπίο σε σπουδές ή φιλοσοφίες.

ΛΕΩΝ

Δράση και ενεργοποίηση στα επαγγελματικά. Από 14 – 2 προσοχή σε εντάσεις εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Οικονομικές διευθετήσεις, προσοχή σε οικονομικά συμβόλαια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στα αισθηματικά  και στις συνεργασίες, ειδικά εάν σας δώσουν υποσχέσεις. Μπορεί να μην είναι όπως σας τα παρουσιάζουν!

ΖΥΓΟΣ

Καλύτερες σχέσεις με μεγαλύτερα άτομα και  με το οικογενειακό περιβάλλον! Προσοχή, ξαφνικοί χωρισμοί, καυγάδες, διακοπή σε συνεργασίες, σε εσάς του τρίτου δεκαημέρου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή σε καυγάδες, πείσματα από 14 – 2! Ένταση, άγχος στην καθημερινότητα, το πρώτο μισό του μήνα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και ρυθμίσεις. Στα επαγγελματικά, αναμένεται έντονη δραστηριότητα με την πανσέληνο στις 19 του μήνα. Μυστικά στην οικογένεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εξομάλυνση σχέσεων με ανωτέρους σας, προσοχή σε οικογενειακές εντάσεις, εσείς του τρίτου δεκαημέρου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες, εντάσεις στον οικογενειακό τομέα, για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ρομαντική διάθεση, επικοινωνία.  Θέματα σχέσεων – συνεργασίας, έρχονται στο προσκήνιο, χωρίς όμως να είναι παντελώς ξεκάθαρα.

 

 

GLYFADA METROPOLITANSΜιχαήλ, σάς ευχαριστούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες: wiccancat13@yahoo.com

Ο Μιχαήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η σχέση τoυ με την Αστρoλoγία χρονολογείται από πολύ μικρή ηλικία, όπως επίσης και η εμπειρία του στις  προβλέψεις. Το ενδιαφέρον για την τέχνη της αστρολογίας εμπλουτίστηκε ποικιλοτρόπως με σπουδές και σεμινάρια, ενώ στην πορεία οι μελέτες του επεκτάθηκαν και σε επιπλέον μεθόδους όπως ταρώ, κλπ.  Παράλληλα, αρθρογραφεί σε έντυπα μέσα περιοδικού τύπου, καθώς και σε ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.