Μιχαήλ Αντιώτης: Οι προβλέψεις του Ιουλίου 2019, για όλα τα ζώδια

GLYFADA METROPOLITANSΥποδεχόμαστε και πάλι, αρχές Ιουλίου 2019, με μεγάλη μας χαρά, τον γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό αστρολόγο Μιχαήλ, ο οποίος στις αρχές κάθε μήνα, μάς ενημερώνει με τις προβλέψεις του, για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

 

 

Φτάνοντας στον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού τον Ιούλιο, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα σε υψηλές θερμοκρασίες και τόνους …

Οι πλανητικές συγκυρίες υπόσχονται πολλά γεγονότα και αλλαγές.

Ας ξεκινήσουμε με τα σημαντικότερα, που είναι οι δυο εκλείψεις του μήνα, η μια στις 2/7, ηλιακή στον Καρκίνο και η άλλη στις 16/7, σεληνιακή στον Αιγόκερω. Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι του παρορμητικού σταυρού  Κριοί – Ζυγοί,  Καρκίνοι – Αιγόκεροι  και όσοι έχουν ωροσκόπο σ αυτά!

Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον λέοντα στις 7/7 και για όλο το υπόλοιπο του μήνα, όποτε καλό θα ήταν να διεκπεραιωθούν τυχόν υποθέσεις στις αρχές του. Η Αφροδίτη περνά στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου από 4 – 27 Ιουλίου, με δύσκολα ξεκαθαρίσματα από τις 15 έως της 27, καθώς και οικονομικές δυσκολίες. Ο Άρης περνά στον Λέοντα ανεβάζοντας το θερμόμετρο στο ήδη εκρηκτικό περιβάλλον, περισσότερο.  

Ας δούμε όμως, πώς θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο χωριστά: 

 

ΚΡΙΟΣ

Τα ξεκαθαρίσματα, ειδικά τα επαγγελματικά, δεν λείπουν και ειδικά για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, γίνονται τον Ιούλιο ποιο ξεκάθαρα. Οι οικογενειακές εντάσεις δεν λείπουν και οι τσακωμοί με τα παιδιά επίσης. Προσοχή, ένας δύσκολος μήνας για εσάς.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ουρανός στο ζώδιό σας, σάς φέρνει ανατροπές σ’ εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ταξίδια ευνοούνται παρόλο τον ανάδρομο Ερμή! Επαφές με αδέλφια, συγγενείς δευτέρου βαθμού  επίσης!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας! Κληρονομικά επίσης έρχονται στο προσκήνιο! Ο κυβερνήτης σας Ερμής, ανάδρομος και έτσι δεν θα είναι ό,τι καλύτερο…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα από τα ζώδια τον εκλείψεων. Προσοχή σε θέματα σχέσεων, ξεκαθαρίσματα στα αισθηματικά στα μέσα του μήνα. Προσοχή στην διαχείριση των συναισθημάτων σας όλο τον μήνα. Άγχος με τα οικονομικά!

 

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στο ζώδιό σας, ανεβάζει το ήδη υπάρχον ταπεραμέντο σας! Εντάσεις στην καθημερινότητα, προσοχή σε ατυχήματα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή σε θέματα με φίλους – συλλόγους και ό,τι έχει σχέση με παιδιά! Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει καθυστερήσεις και αναβολές!

 

ΖΥΓΟΣ

Γεγονότα επαγγελματικά, άγχος, ένταση! Προσοχή σε οικογενειακά θέματα με το σπίτι, ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα σπουδών και μετακινήσεις στην καθημερινότητα μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν! Οι εντάσεις σε όλα τα επίπεδα κι ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα, δεν λείπουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικό άγχος και εντάσεις! Θέματα με κεφάλαια και κληρονομιές!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ακόμη ζώδιο που δοκιμάζεται από τις εκλείψεις! Ειδικά σε θέματα σχέσεων, κυρίως στα μέσα του μήνα. Τα ξεκαθαρίσματα γενικά στη ζωή σας, συνεχίζονται!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στην καθημερινότητα, εργασία, υγεία, περιστασιακά γεγονότα θα σας απασχολήσουν! Ταραγμένο υποσυνείδητο, εφιάλτες.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ξεκαθαρίσματα στο φιλικό περιβάλλον! Προσοχή με παιδιά και κατοικίδια, για όσους έχουν!

 

GLYFADA METROPOLITANSΜιχαήλ, σάς ευχαριστούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες: wiccancat13@yahoo.com

Ο Μιχαήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η σχέση τoυ με την Αστρoλoγία χρονολογείται από πολύ μικρή ηλικία, όπως επίσης και η εμπειρία του στις  προβλέψεις. Το ενδιαφέρον για την τέχνη της αστρολογίας εμπλουτίστηκε ποικιλοτρόπως με σπουδές και σεμινάρια, ενώ στην πορεία οι μελέτες του επεκτάθηκαν και σε επιπλέον μεθόδους όπως ταρώ, κλπ.  Παράλληλα, αρθρογραφεί σε έντυπα μέσα περιοδικού τύπου, καθώς και σε ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.