GLYFADA METROPOLITANSΥποδεχόμαστε και πάλι, αρχές Οκτωβτίου 2019, με μεγάλη μας χαρά, τον γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό αστρολόγο Μιχαήλ, ο οποίος στις αρχές κάθε μήνα, μάς ενημερώνει με τις προβλέψεις του, για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

 

Κι έτσι ύστερα από ένα δύσκολο αστρολογικά καλοκαίρι, φτάσαμε στον δεύτερο φθινοπωρινό μήνα, τον Οκτώβρη, ο οποίος δεν φαίνεται να είναι ομαλότερος. 

Ήδη από τις 3 – 10, ο Ερμής έχει περάσει στο υπόγειο ζώδιο του Σκορπιού και οι μυστικές συμφωνίες καθώς και το παρασκήνιο, κυριαρχούν. Στις 7 – 10 η αντίθεή του με τον Ουρανό, κάνει την επικοινωνία ποιο εκρηκτική, με αποτέλεσμα να διαλύονται σχέσεις οριστικά. Προσοχή στις μετακινήσεις!

Η Αφροδίτη ακολουθεί τον Ερμή στην κατάδυση των σκοταδιών στον Σκορπιό στις 9 – 10, όπου κάνει τα συναισθήματα βαθειά έντονα, αλλά και μυστικά. Μοιραίες παράνομες σχέσεις ευνοούνται, στις 13 – 10 με  την αντίθεση της με τον ουρανό, ξαφνικοί έρωτες  αλλά και οικονομικές καταστροφές!

Ο Άρης έχει ξεμείνει πίσω στον καθόλου για αυτόν συμβατό Ζυγό και στις 26 -10 κάνει κι ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, για να αποσυντονιστεί τελείως! Στις 13 – 10 μια πανσέληνος στον Κριό με δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, φέρνει γεγονότα ιδιαίτερα στον παρορμητικό σταυρό Κριό – Ζυγό, Καρκίνο – Αιγόκερω, και χρειάζεται προσοχή!

Η νέα Σελήνη στις 28 – 10 δεν την γλιτώνει κι αυτή, από την αντίθεση με τον Ουρανό, που φέρνει αιτήματα επανάστασης και διάσπασης…

 

 ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σας, φωτίζει ανάγκες αυτοέκφρασης και περαιτέρω ξεκαθαρισμάτων. Ξαφνικά κέρδη, ή το εντελώς αντίθετο στα οικονομικά… Προσοχή στους καυγάδες με σύντροφο και συνεργάτες. Γενικά, έκρυθμος μήνας για εσάς!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένταση στην καθημερινότητα! Προσοχή σε υγεία, ειδικά προς το τέλος του μήνα! Ξαφνικοί κεραυνοβόλοι έρωτες, με άδοξο όμως τέλος! Παντελώς νέα ξεκινήματα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εντάσεις με τα παιδιά όσοι έχετε δεν λείπουν! Προσοχή σε καθημερινότητα, εργασία, για παρασκήνιο χτύπημα πίσω από την πλάτη!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρωταγωνιστές αυτό τον μήνα! Επαγγελματικά γεγονότα σας απασχολούν, οικογενειακές εντάσεις δεν λείπουν!

 

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στις 13, σάς βγάζει την διάθεση να ταξιδέψετε! Προσοχή σε οικογενειακά και επαγγελματικά!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Οικονομικά άγχη, ή εντάσεις σε σχέση με αυτά!

 

ΖΥΓΟΣ

Στις 13 η πανσέληνος φωτίζει τις σχέσεις σας! Τάση για εντάσεις από την δική σας πλευρά! Οικονομικά καλά. Ξαφνικά κέρδη αρχές του μήνα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνωστισμός πλανητών στο ζώδιο σας, αλλά μην ξεχνάτε τον ουρανό απέναντι σας στον Ταύρο, που φέρνει απίστευτες ανατροπές! Πιθανά κέρδη, από τυχερά παιχνίδια στις αρχές του μήνα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή σε καυγάδες με φίλους ή συλλόγους! Ατυχήματα στην καθημερινότητα!

 

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ

Η πανσέληνος στις 13, φωτίζει οικογενειακά θέματα που πρέπει να μπουν σε τάξη! Επαγγελματικές εντάσεις καυγάδες! Φιλία, μπορεί να εξελιχτεί σε έρωτα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξαφνική επαγγελματική συνεργασία! Προσοχή σε παρασκήνιο στον επαγγελματικό χώρο! Κεραυνοβόλος έρωτας!

 

ΙΧΘΕΙΣ

Οικονομικά θέματα σάς απασχολούν! Νέα ενδιαφέροντα, ίσως σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον!

 

GLYFADA METROPOLITANSΜιχαήλ, σάς ευχαριστούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες: wiccancat13@yahoo.com

Ο Μιχαήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η σχέση τoυ με την Αστρoλoγία χρονολογείται από πολύ μικρή ηλικία, όπως επίσης και η εμπειρία του στις  προβλέψεις. Το ενδιαφέρον για την τέχνη της αστρολογίας εμπλουτίστηκε ποικιλοτρόπως με σπουδές και σεμινάρια, ενώ στην πορεία οι μελέτες του επεκτάθηκαν και σε επιπλέον μεθόδους όπως ταρώ, κλπ.  Παράλληλα, αρθρογραφεί σε έντυπα μέσα περιοδικού τύπου, καθώς και σε ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

 

follow us on twitter