Μητέρα δολοφόνησε άγρια το νεογέννητο παιδί της γιατί νόμιζε ότι μοιάζει στον εραστή της

Σε 18 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε η 27χρονη Ελένα Σκοτ από τη Ρουμανία, η οποία δολοφόνησε βάναυσα το νεογέννητο βρέφος της επειδή πίστευε ότι ήταν το παιδί του εραστή της κι όχι του συζύγου της.

Η 27χρονη έκοψε στα δύο το άψυχο κορμάκι του παιδιού της, χρησιμοποιώντας ένα κεραμίδι, και έβγαλε τα σωθικά του, μπροστά στα μάτια του 4 ετών γιου της και του 7χρονου ανιψιού της στο σπίτι της στη Βαρσλούι της Ρουμανίας.

Η Σκοτ είπε στην αστυνομία ότι αποφάσισε να σκοτώσει το μωρό της όταν παρατήρησε ότι δεν έμοιαζε καθόλου με τα άλλα δύο παιδιά της, ενώ έφερε μια καταπληκτική ομοιότητα με τον εραστή της. Επιπλέον, ανέφερε ότι έπιασε το παιδί από τα πόδια και το περιέστρεφε στον αέρα, χτυπώντας το κεφάλι του στα έπιπλα μέχρι να σταματήσει να κλαίει.

Στη συνέχεια, βγήκε από το σπίτι, άφησε το παιδί στο έδαφος και το ποδοπάτησε κατ’ επανάληψη. Τα δύο άλλα παιδιά βγήκαν έξω, όταν άκουσαν τις φωνές της, και είδαν την άγρια κακοποίηση. Ύστερα έτρεξαν να ειδοποιήσουν τους γείτονες.

Ωστόσο, πριν καταφτάσει η αστυνομία και οι γείτονες, η 27χρονη άρπαξε ένα κεραμίδι και έκοψε στη μέση το παιδί.

Κατά την διάρκεια της δίκης, ακούστηκε ότι η Σκοτ ίσως να έπασχε από κάποια μορφή κατάθλιψης, επειδή τόσο το 2012 όσο και το 2010 έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη.

Η Σκοτ δήλωσε ότι κανένας δεν ήξερε ότι είχε εραστή.

Εκτός από την ποινή της φυλάκισης, ο δικαστής της αφαίρεσε την κηδεμονία των άλλων δυο παιδιών. Επίσης, το δικαστήριο αποφάσισε ότι είχε τον πλήρη έλεγχο και επίγνωση των ενεργειών της, όταν δολοφόνησε το παιδί.

source